Quote (Oberon_os @ 15 Jan 2011 11:32)
Persze, nem véletlen hogy nem nagyon kenjük velük. Sokukkal játszottam, és őszintén szólva, szájuk nagyobb mint diablós tudásuk - tisztelet a kivételnek. Sok nagyon jó mld tvt/1v1e-t nyomtam velük, azonban az eupvp lófaszjóskázás oda is begyűrűzött (octogenarian és hasonlók miatt, többekközt). Rég nem az a kör van ott, akik miatt élvezetes a game - nk, a duelezők "csipkedése", faszméregetés... Nem hiányzik.
Sokan hunsubon, akik jöttek meglesni miért is szeretjük a mld-t, nem értették miért tartottunk viszonylagos fegyelmet. Sokaknak megmondtuk anno, hogy kösz, de Veled nem szeretnénk játszani. Pontosan ezért...
igen ez kb igy történt, csak még 1 kicsit hozzátennék.
Mivel mi már nem 14-16 évesek vagyunk, akik iskola után lemerednek a gép elé, nincs annyi időnk RL miatt. PVM nagyon rég kilove egyrészt már uncsi, másrészt nn fg mert viszonylag mindenkinek megvan mindene ami kell duelhez.
Tehátmarad ugye pvp ott is MLD ebben a kis közösségben. Nas én például épitkezek, Zizi menyasszonyával költözködött, Atec meg szokásos szinházi miegymását szoktak előtérbe tenni. Szoval az hogy 10 postbol 8 arra megy, hogy jöjjön valaki, nem fogja elérni a hatását, akárhogy is szeretnénk. Hidd el szivesen mennék én is tolni, kellene is mert jo volt legutobb is, csakhát kevés egy napban a 24 ora. Továbbra is szeretjük a játékot magát, de már régen nem az a legfőbb dolog ami hajt.
Tehát jövünk amikor tudunk, és örülünk persze, hogy vannak uj emberek akik kedvet kaptak MLDhez. Remélem ez a kis csoport megmarad+bővül még, annak ellenére hogy nem mindennapos mulatság, és néha elég nehéz mindenkinek szabaddá tennie magát azonos időben.
e:
remélem ma leszek délután én is, legalábbis megprobálok jonni.
This post was edited by Baresz on Jan 15 2011 07:09am