d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1307030713072307330745001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 14 2014 02:24am
Quote (Senee @ 14 May 2014 09:15)
én nem blockolok senkit
és okos se vagyok
remélem minél hamarabb véghez viszi ördögi tervét és akkor végre rászánom már magam, hogy leugorjak a faszba a 9.rol

már jo lenne meghalni csak nincs hozzá erőm, hogy megtegyem
kéne vmi drasztikus dolog ami adna egy nagyobb lökést

inkabb azt kene valahogy feldolgoznod h a te sorsod kurva messze van a neheztol, ha ezt elkezdened erzekelni lehet kezdenel is magaddal valamit
Member
Gold: 1,593.00
May 14 2014 02:26am
Quote (Fej @ 14 May 2014 07:13)
majd meg ird le legyszives 15 alkalommal, hogy 30 leszek, nem ertem ezt most szegyelnem kene, te ugy kepzeled el hogy 30 evesen mar nem forumozik az ember, vagy mi

arrol meg nem en tehetek, hogy nem segedmunkaskent dolgozok mint apad, igy az embernek van lehetosege neha melo kozben nezetni, de erre hogy 30 evesen kinek es hogyan kene viselkednie majd akkor terjunk vissza, ha mar nem 12 eves vagy
es ebben az orszagban minden kulso segitseg nelkul olyan szinten fent tudod tartani magadat mint pl en

amugy nem tudom, sok mindent lehet ram mondani, de azt hogy agressziv nem igazan, a munkahelyemen is olyan vagyok mint egy kibaszott buddhista, akarmilyen konfliktus van az emberink kozott, mindig en oldom a helyzetet

itt forumon is egyedul te hozod ki belolem ezt a stilust, lehet nem velem van a baj, mar csak abbol is kiindulva h rajtam kivul mar 40 ember leirta hogy egy idegesito nyomorult vagy, de biztos a magyar mentalitassal van baj

Nem azért hogy védjem Vanekot, de a lol topicban pont te ismerted el hogy te csak azért baszogatsz engem mert nincs más, és mert jól esik számodra hogy valakibe beleköthetsz.
Ezek után én nem kezdenék el másokat osztani hogy milyen idegesítő, inkább tartsd meg magadnak a véleményedet mert egy normális ember szemében egy ilyen post után a jövőbeli hozzászólásaiddal csak azt a képet fogod felfesteni az emberek elé hogy te csak azért kötöszködsz mert valami mentális problémád van.

Most leírhatod hogy lol nyomorék hitel smat vérnyomás, de én csak azt használtam fel ebben a postban amit láttam illetve amit te írtál.
Member
Gold: 0.00
May 14 2014 02:30am
Quote (Smat @ 14 May 2014 09:26)
Nem azért hogy védjem Vanekot, de a lol topicban pont te ismerted el hogy te csak azért baszogatsz engem mert nincs más, és mert jól esik számodra hogy valakibe beleköthetsz.
Ezek után én nem kezdenék el másokat osztani hogy milyen idegesítő, inkább tartsd meg magadnak a véleményedet mert egy normális ember szemében egy ilyen post után a jövőbeli hozzászólásaiddal csak azt a képet fogod felfesteni az emberek elé hogy te csak azért kötöszködsz mert valami mentális problémád van.

Most leírhatod hogy lol nyomorék hitel smat vérnyomás, de én csak azt használtam fel ebben a postban amit láttam illetve amit te írtál.

mutass postot ahol anyud vernyomasa, vagy a hitel miatt kotottem beled, segitek, sose volt ilyen

azert basztattalak ha valami ordenare stilusban lenyomorekoztad a masikat hogy nincs igaza, mikozben te beszelsz baromsagot, volt 20 ilyen pelda, legutobb a motor / auto, es britt volt a nyomorek, mert leirta a tenyeket

es azert nem basztatlak mostanaban, mert visszavettel, a stilusod ugyan olyan szanalmas (oda megyek ahonnan a szel fuj), de legalabb a pofadbol visszavettel
Member
Gold: 1,593.00
May 14 2014 02:33am
Quote (Fej @ 14 May 2014 08:30)
mutass postot ahol anyud vernyomasa, vagy a hitel miatt kotottem beled, segitek, sose volt ilyen

azert basztattalak ha valami ordenare stilusban lenyomorekoztad a masikat hogy nincs igaza, mikozben te beszelsz baromsagot, volt 20 ilyen pelda, legutobb a motor / auto, es britt volt a nyomorek, mert leirta a tenyeket

es azert nem basztatlak mostanaban, mert visszavettel, a stilusod ugyan olyan szanalmas (oda megyek ahonnan a szel fuj), de legalabb a pofadbol visszavettel

Nem akarok beszállni a flamewarba.
Elolvastam a postodat, értelmeztem, mint mondtam én nem flamelni jöttem ide, csak elmondtam egy postban hogy én hogy látom.
Member
Gold: 343.00
May 14 2014 02:47am
Quote (Smat @ May 14 2014 08:33am)
Nem akarok beszállni a flamewarba.
Elolvastam a postodat, értelmeztem, mint mondtam én nem flamelni jöttem ide, csak elmondtam egy postban hogy én hogy látom.

de fej jobban tudja mi hogy van, majd ő megmondja
és idegesíti ha más akarja megmondani mert az ő igazsága a tényleges igazság, hisz irodában dolgozik, vitte valamire :XD
aki okoskodik az idegesíti de közben észre se veszi magán hogy néha ő is ezt csinálja

azért utálom a társadalmat mert észre se vesszük, hogy ugyanolyanok vagyunk és olyanokért basztatjuk egymást ami bennünk is pont ugyanúgy ott van
kibaszottul ugyanazok a szaros dolgok zajlanak le állandóan mindennap és ez az élet és nem unják meg geci :XD beszarás
szánalmas szar világ
Member
Gold: 279.00
May 14 2014 02:53am
Quote (TuskesVanek @ 14 May 2014 09:22)
nem azzal van baj, hogy 30 évesen fórumozol, hanem, hogy vergődsz.

apám foglalkozása meg igencsak távol áll a segédmunkástól, jobb lenne ha nem is vennéd a szádra.

pls adjál tanácsot egy 16 évesnek, hogyan tartsa el magát, nyilván te is ezt tetted abban a korban.. szánalmas. amúgy fyi, amikor kijött a D3 2 hónap játékkal elértem azt, hogy fél évig nem kellett egy forint sem a szülőktől + plusz finanszíroztam a nyaralásomat, szóval maradjunk annyiban, hogy életképes leszek majd a te korodban.

30 évesen hihetetlen, hogy nap mint nap le kell neked írni, mert képtelen vagy felfogni, hogy nem érdekel kit idegesítek, nem te meg a "lol 420 blaze it de kurva vicces már 10 éve" haverjaid fogjátok megmondani nekem hogyan fórumozzak. NEM ÉRDEKEL, felfogtad?

használd a kurva postblockert vagy verd a fejed a falba, ha ennyire agresszív vagy, de rólam le lehet szállni, mert unom már a fejedet.

és jó lenne már, ha látnék legalább egy 10%-ot, mert ez az ember nap mint nap elküld az anyámba meg nyomorékoz, és ha én pár smiley miatt kaptam egy hetet, akkor hogy lehet, hogy ez a szerencsétől mentes még mindig itt vergődik.

amúgy meg: lol 30 éves rofl lol :D

:lol:

ezek az élettapasztalatok. d3-ból eladtam egy itemet 250 eurert és nem kellett finanszíroznia édes mamának és papának semmit, ebből egyértelműen következik, hogy a jég hátán is meg fogsz élni, természetes. )) annyira szeretem a tinédzsereket
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
May 14 2014 02:59am
Quote (Namechange @ 14 May 2014 07:04)
tfw szakadó eső, viharos szél, 2 óra múlva motor rutin és forgalom vizsga

megbuktam.
aztmondta hogy kihagytam egy ellenorzest, pedig nem csak a végén csinaltam es nem figyelt
feels.
Member
Gold: 343.00
May 14 2014 03:00am
Quote (Namechange @ May 14 2014 08:59am)
megbuktam.
aztmondta hogy kihagytam egy ellenorzest, pedig nem csak a végén csinaltam es nem figyelt
feels.

ménem basztad le a taapárú
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
May 14 2014 03:01am
Quote (Senee @ 14 May 2014 11:00)
ménem basztad le a taapárú

amikor mondtam hogy megcsináltam azt a választ kaptam hogy ez csak mese és ügyvédnek kellene mennem
majdnem lekaptam az arcát a fejéről
Member
Gold: 0.05
May 14 2014 03:02am
Quote (ecneB @ May 14 2014 09:53am)
:lol:

ezek az élettapasztalatok. d3-ból eladtam egy itemet 250 eurert és nem kellett finanszíroznia édes mamának és papának semmit, ebből egyértelműen következik, hogy a jég hátán is meg fogsz élni, természetes. )) annyira szeretem a tinédzsereket

igen, mindent ki lehet forgatni, ha akarja az ember, ezt már a tegnapi topicban is észrevettem nálad.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1307030713072307330745001Next
Closed New Topic New Poll