nem azzal van baj, hogy 30 évesen fórumozol, hanem, hogy vergődsz.
apám foglalkozása meg igencsak távol áll a segédmunkástól, jobb lenne ha nem is vennéd a szádra.
pls adjál tanácsot egy 16 évesnek, hogyan tartsa el magát, nyilván te is ezt tetted abban a korban.. szánalmas. amúgy fyi, amikor kijött a D3 2 hónap játékkal elértem azt, hogy fél évig nem kellett egy forint sem a szülőktől + plusz finanszíroztam a nyaralásomat, szóval maradjunk annyiban, hogy életképes leszek majd a te korodban.
30 évesen hihetetlen, hogy nap mint nap le kell neked írni, mert képtelen vagy felfogni, hogy nem érdekel kit idegesítek, nem te meg a "lol 420 blaze it de kurva vicces már 10 éve" haverjaid fogjátok megmondani nekem hogyan fórumozzak. NEM ÉRDEKEL, felfogtad?
használd a kurva postblockert vagy verd a fejed a falba, ha ennyire agresszív vagy, de rólam le lehet szállni, mert unom már a fejedet.
és jó lenne már, ha látnék legalább egy 10%-ot, mert ez az ember nap mint nap elküld az anyámba meg nyomorékoz, és ha én pár smiley miatt kaptam egy hetet, akkor hogy lehet, hogy ez a szerencsétől mentes még mindig itt vergődik.
amúgy meg: lol 30 éves rofl lol

ezek az élettapasztalatok. d3-ból eladtam egy itemet 250 eurert és nem kellett finanszíroznia édes mamának és papának semmit, ebből egyértelműen következik, hogy a jég hátán is meg fogsz élni, természetes. )) annyira szeretem a tinédzsereket