Quote (beni @ 27 Oct 2012 10:26)
én azt sem értettem, hogy anno az iphone ára miért ment fel sok-sok tízezerrel kb a megjelenése és az iphone 5 között félúton
csak azt nem vágom, hogy ilyen feltételek mellett mégis ki fog atrixot venni, amikor a jobb verziója olcsóbb
bár fórumokon azt olvasom, hogy az atrix 2 dobálja a vodás hálózatot, én meg ofc vodás vagyok
itt 1 példa:
Elsőre fogalmam sem volt, miért dobta el a Voda hálózatát rendszeresen. A hálózati beállításoknál 2G-t kell beállítani, mert az itthoni 3G-t keresi alapból, ami azt eredményezi, hogy pattog a két hálózat között, ami legyilkolja az akksit és egy csomószor eldobja a térerőt. Nekem az vált be, hogy 2G-re állítottam. Sajnos 3G lefedettség hiányosságai miatt nem érdemes csak 3G-re beállítani, mert sokszor elmegy majd a térerő. Általában telefonálás végén dobta el a térerőt, vagy mozgás közben (3G esetén). 2G-nél nagyon ritkán dobja a hálózatot, beszélgetés közben nem, utána néha, ez a térerőtől függ. -90 db felett a térerőeldobás rendszeresnek tűnt 3G-n. Ja, és ha elsőre nem megoldás a 2G, akkor simkártyát is cserélni kell.
ez így nem hangzik túl jól :/
fug, most nézhetek más mobilok után
de szerintem még mindig nincs olyan mobil, ami ár/érték arányban verné az atrixokat