Quote (Klontar @ 27 Jul 2011 09:32)
tryndamereről meg annyit, hogy régen lvl 2esen 3 hiteltem egy lvl 2es ashet, mert a runepagem olyan volt, hogy már early gameben (lvl 1-) 30-50% critem volt, és tényleg minden második hit crit
na ez most úgy változott, hogy gyorsan összejön a 100 fury a critekkel, az összesen ad 35%-ot, a runepage 15%-ot, a brawler gloves 8%-ot, és sehol semmi crit dmg%
nem mondom hogy nagyon el lett rontva, meg örülök neki hogy nem húznak le healthet a dolgok, meg bloodlusttal fury nélkül is lehet healezni valamennyit, de nekem éppen elég ez az update ahhoz, hogy az összes crit rune a combinerbe menjen
az egyetlen iszonyú dolog amit a lolról mondani tudok, az a disconnectelős rendszer
engem nem szokott érdekelni a 200 ping, vígan játszok benne, de amikor "önerőből" felmegy 2000-re, akkor előbb-utóbb minden lény meg champion bebugol és láthatatlan lesz, vagy ha disconnectel amikor épp meghaltam, akkor reconnectnél halott vagyok, szürke képernyővel, csak éppen revive timer nincsen és újra kell indítani az egészet
szerintem kérj refundot a rúnákért,ne baszd el imo,vagy hagyd meg,shaconak kibaszott INBA a crit dmg early gameben
This post was edited by H4xooR on Jul 27 2011 01:39am