d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev13063073083093104114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 7 2009 05:20am
Quote (Frostler @ Thu, 7 May 2009, 13:17)
meg hogy az ubernagyongosu bossokat 20 an  2 óráig ölik?(szó szerint)

Az túlzás ^^ Én is ismerek 2-3 olyan gyereket akik hajnali 6-ig fennvannak, mert akkor lesz online az amcsi team, és akkor kezdenek egy boss-t megölni, ami minimum 5 óra :wacko:

De a másodpercek-et fel lehetne emelni percekre a bossoknál, és a normál mob is lehetne 1 hit helyett mondjuk 10...
Member
Gold: 232.50
May 7 2009 05:46am
Szeretem, hogy mindenki találgat. :)

Figyeljetek, ami kész tény --> A blizzardnak soha nem volt rossz játéka, mindegyik fantasztikusra sikerült. Nem fogják elbaszni, biztos vagyok benne, hogy nagyon jóra megcsinálják. Ez a party-zós dolog meg a legjobb benne. Imádtam a Runes of Magic-ben is, amikor mentünk le Abbey-ba pl., és csakis a csapat győzhet, egyedül lehetetlen. ( nem tom ki tolta RoM-et :) aki tolta az tudja, hogy milyen jó kis party-król beszélek, bár wowban is ezek a szupermonsterek, több órás dolog is hasonló ) Imádom a csapatjátékot! Qrvára várom már a d3-mat! :wub:

Egy a lényeg. Ha valaki ellenzi azt, hogy 4 player a max, vagy hogy nincs poti, vagy bármit... az később rá fog jönni, hogy ''hmmm... mégis qrva jó, hogy így csinálták'' :D
Member
Gold: 1,111.11
May 7 2009 05:49am
Quote (Aspyr @ Thu, May 7 2009, 01:46pm)
Szeretem, hogy mindenki találgat. :)

Figyeljetek, ami kész tény --> A blizzardnak soha nem volt rossz játéka, mindegyik fantasztikusra sikerült. Nem fogják elbaszni, biztos vagyok benne, hogy nagyon jóra megcsinálják. Ez a party-zós dolog meg a legjobb benne. Imádtam a Runes of Magic-ben is, amikor mentünk le Abbey-ba pl., és csakis a csapat győzhet, egyedül lehetetlen. ( nem tom ki tolta RoM-et :) aki tolta az tudja, hogy milyen jó kis party-król beszélek, bár wowban is ezek a szupermonsterek, több órás dolog is hasonló ) Imádom a csapatjátékot! Qrvára várom már a d3-mat! :wub:

Egy a lényeg. Ha valaki ellenzi azt, hogy 4 player a max, vagy hogy nincs poti, vagy bármit... az később rá fog jönni, hogy ''hmmm... mégis qrva jó, hogy így csinálták'' :D

először élteted a csapatjátékot utána meg azt mondod hogy max 4 player a csapat? ez csak nekem ellentmondás? :huh:
d2-ben is brben azért volt jó hangulat mert 8an ökörködtünk közben, és így is volt hogy nemfért be pár ember :(
Member
Gold: 6,440.13
May 7 2009 06:00am
Quote (kopek66 @ Thu, May 7 2009, 12:49pm)
először élteted a csapatjátékot utána meg azt mondod hogy max 4 player a csapat? ez csak nekem ellentmondás? :huh:
d2-ben is brben azért volt jó hangulat mert 8an ökörködtünk közben, és így is volt hogy nemfért be pár ember :(

erre azt mondták, hogy 8 player esetében már nagyon szétszakad a csapat, ami végülis igaz ... mondjuk 4-5 fős gamek nem lesznek olyan funok szerintem, de talán jobban együtt fog mindenki mozogni
Member
Gold: 0.00
May 7 2009 06:03am
amugy a max 4 player sem biztos még. azt mondták, hogy egyelőre annyi van, lehet, hogy annyi marad, lehet, hogy nem, egyelőre nincs végleges döntés. bár én sem örülnék neki, ha ennyi maradna.

de amugy ezzel kapcsolatban a blizz is ellentmond sajátmagának. azzal indokolták, az egyelőre 4 playerre limitált játokot, hogy battle.neten az egy gamere jutó játékosok száma átlagosan 1.2. ez azért van, mert mindenki egyedül mf-el, mert nem akarják, hogy más elgrabbelje a lootot, így ami esik, csak az övék. éppen ezért találták ki azt, hogy mindenkinek saját lootja lesz a III-ban, és mindenki csak a sajátját látja egészen addig, amíg fel nem szedi. őket idézve, ezért megéri majd csapatban játszani (több játékos, nagyobb drop chance ugyebár).

tehát ha kiküszöbölik, hogy nem éri meg egyedül játszani, akkor miért csökkentik a playerszámot? imo ilyen feltételek mellett kezdetben lehetne akár 16 player per game is, és ha nincs kihasználva akkor vissza 8-ra. esetleg bejelölhető lenne kreáláskor, hogy max player 4,8,16, és úgy osztana ki a szerver erőforrást a kreált játékra. de szerintem 16-an benn lenni és hentelni a népet iszonyatosan jó feeling lenne.
Member
Gold: 1,111.11
May 7 2009 06:11am
Quote (*varti @ Thu, May 7 2009, 02:03pm)
amugy a max 4 player sem biztos még. azt mondták, hogy egyelőre annyi van, lehet, hogy annyi marad, lehet, hogy nem, egyelőre nincs végleges döntés. bár én sem örülnék neki, ha ennyi maradna.

de amugy ezzel kapcsolatban a blizz is ellentmond sajátmagának. azzal indokolták, az egyelőre 4 playerre limitált játokot, hogy battle.neten az egy gamere jutó játékosok száma átlagosan 1.2. ez azért van, mert mindenki egyedül mf-el, mert nem akarják, hogy más elgrabbelje a lootot, így ami esik, csak az övék. éppen ezért találták ki azt, hogy mindenkinek saját lootja lesz a III-ban, és mindenki csak a sajátját látja egészen addig, amíg fel nem szedi. őket idézve, ezért megéri majd csapatban játszani (több játékos, nagyobb drop chance ugyebár).

tehát ha kiküszöbölik, hogy nem éri meg egyedül játszani, akkor miért csökkentik a playerszámot? imo ilyen feltételek mellett kezdetben lehetne akár 16 player per game is, és ha nincs kihasználva akkor vissza 8-ra. esetleg bejelölhető lenne kreáláskor, hogy max player 4,8,16, és úgy osztana ki a szerver erőforrást a kreált játékra. de szerintem 16-an benn lenni és hentelni a népet iszonyatosan jó feeling lenne.

ha saját lootot hogy gondolták? amit te ölsz meg az lesz a tiéd? (azaz ha tiéd a killer hit?) mert akkor mindenki megprobálhatja a "grab"-et ugy hogy ő viszi be a last hitet, és pl nagyobb bossoknál meg ügye mindenki egyet üt
Banned
Gold: 0.00
Warn: 20%
May 7 2009 06:28am
Quote (kopek66 @ Thu, 7 May 2009, 14:11)
ha saját lootot hogy gondolták? amit te ölsz meg az lesz a tiéd? (azaz ha tiéd a killer hit?) mert akkor mindenki megprobálhatja a "grab"-et ugy hogy ő viszi be a last hitet, és pl nagyobb bossoknál meg ügye mindenki egyet üt

mindenkinek más esik ugyanabból a szörnyből, mindenki csak a sajátját látja / tudja felvenni.
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
May 7 2009 06:40am
Quote (Floodban @ Wed, Apr 29 2009, 06:26pm
.
.
.
[B)
- A játék történetének (a régi és az újabbak) mekkora része lesz beleépítve a küldetésekbe, eseményekbe?[/B]

- Perpillanat nem találom a módot, hogyan tudnék erre válaszolni. Átfogalmazás/újradolgozás?

Beküldte: varti
.
.
.

ez mekkora egy nyomorek kerdes :D omg
kapasbol ravagtam volna hogy 32 egész nyolcszazhatvanöt ezred százalékban lesznek beepitve :DDD
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
May 7 2009 06:42am
Quote (hedgehogsword @ Thu, May 7 2009, 11:18am)
naja, a régi szép idők :D akkor még mh-ztam asszem, 200 fcr sorcival ilyen 10perc volt egy nehézségi szint :>

minden játék elején kell egy kis felvezető laza rész, mert ha rögtön állati nehéz, sokaknak elmegy a kedve

kevés
.. öööööööö sok
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 7 2009 06:44am
Quote (*varti @ Thu, 7 May 2009, 14:03)

16 azért már sok ^^

De egy ilyen 6-10 slot mindenképp kéne :cry:

Quote (kopek66 @ Thu, 7 May 2009, 14:11)

Akárki megölheti a mobot, mindenkinek dob (legalábbis HGL-ben így volt)
Go Back To Magyar Topic List
Prev13063073083093104114Next
Closed New Topic New Poll