Quote (Fej @ May 14 2014 08:13am)
majd meg ird le legyszives 15 alkalommal, hogy 30 leszek, nem ertem ezt most szegyelnem kene, te ugy kepzeled el hogy 30 evesen mar nem forumozik az ember, vagy mi
arrol meg nem en tehetek, hogy nem segedmunkaskent dolgozok mint apad, igy az embernek van lehetosege neha melo kozben nezetni, de erre hogy 30 evesen kinek es hogyan kene viselkednie majd akkor terjunk vissza, ha mar nem 12 eves vagy
es ebben az orszagban minden kulso segitseg nelkul olyan szinten fent tudod tartani magadat mint pl en
amugy nem tudom, sok mindent lehet ram mondani, de azt hogy agressziv nem igazan, a munkahelyemen is olyan vagyok mint egy kibaszott buddhista, akarmilyen konfliktus van az emberink kozott, mindig en oldom a helyzetet
itt forumon is egyedul te hozod ki belolem ezt a stilust, lehet nem velem van a baj, mar csak abbol is kiindulva h rajtam kivul mar 40 ember leirta hogy egy idegesito nyomorult vagy, de biztos a magyar mentalitassal van baj
nem azzal van baj, hogy 30 évesen fórumozol, hanem, hogy vergődsz.
apám foglalkozása meg igencsak távol áll a segédmunkástól, jobb lenne ha nem is vennéd a szádra.
pls adjál tanácsot egy 16 évesnek, hogyan tartsa el magát, nyilván te is ezt tetted abban a korban.. szánalmas. amúgy fyi, amikor kijött a D3 2 hónap játékkal elértem azt, hogy fél évig nem kellett egy forint sem a szülőktől + plusz finanszíroztam a nyaralásomat, szóval maradjunk annyiban, hogy életképes leszek majd a te korodban.
30 évesen hihetetlen, hogy nap mint nap le kell neked írni, mert képtelen vagy felfogni, hogy nem érdekel kit idegesítek, nem te meg a "lol 420 blaze it de kurva vicces már 10 éve" haverjaid fogjátok megmondani nekem hogyan fórumozzak. NEM ÉRDEKEL, felfogtad?
használd a kurva postblockert vagy verd a fejed a falba, ha ennyire agresszív vagy, de rólam le lehet szállni, mert unom már a fejedet.
és jó lenne már, ha látnék legalább egy 10%-ot, mert ez az ember nap mint nap elküld az anyámba meg nyomorékoz, és ha én pár smiley miatt kaptam egy hetet, akkor hogy lehet, hogy ez a szerencsétől mentes még mindig itt vergődik.
amúgy meg: lol 30 éves rofl lol
This post was edited by TuskesVanek on May 14 2014 01:23am