Quote (MarcusD @ Apr 6 2018 06:21am)
amugy ti mit csináltok a levelekkel amit hozzátok dobnak be de nem a ti nevetekre jön? van erre valami jogszabály egyáltalán?
van egy halom levelünk ami előző bérlőknek jött a címünkre, van néhány amit egy egész házzal tévesztettek el, meg van egy ami egy hasonló utcanévre küldtek mint a miénk, de a város másik oldalán van a hely
nem hiszem, hogy lenne rá jogszabály
igazából rajtad múlik mit csinálsz vele, mivel (legalábbis itthon) a postán úgy van, hogy az ember aki kihozza a nem tértivevényes leveleket az csak kipipálja, h postázva (azt nem, hogy hova - nyilván akkor nem is dobta volna be)
szóval a posta postázottnak tekinti, innentől kezdve nem is nagyon tud mit csinálni akié ténylegesen
olyan volt h egy számmal elnézte a postás, akkor én azt átvittem neki, becsengettem azt mondtam a kaputelefonon h nekem dobták be a levelét és átszeretném adni, kijött azt átvette
az előző bérlős történet más, de ha nem tudod a címét akkor amúgy sem tudnál mit csinálni.. max berakod a leveleit egy dobozba ha esetleg valaha keresné
a város másik oldalára viszont biztos nem hurcolásznám, akkor bukta a levelét xD
idk postára érdemes e bevinni az összeset, h neked dobták be de semmi közöd hozzájuk (nyilván az előző bérlőst leszámítva)