Quote (Megas_heroes @ Fri, 12 Jun 2009, 23:18)
egy seis, mellette 2 unique monsta convival és might-al azért megbassza a lyukszidat
Merc nélkül nekem így nézett ki a játékmenet: viziert kinyír, jöhet seis, aki oblivon, míg minionok Doom knightok. Oblivon tulajdonsága hogy menekül tőled, knightok neked esnek. Ergó, megnyitom seis pecsétjét, közelébe telizek, és mindenki megindul felém, 1et kivéve a bagázsból. Arra rátele és kill (pár hammer), majd gó uccsó 2 pecséthez, ahol a target kék. Rátele, és kill (igen, ha hotti és/vagy rising van, simán rátelizhetsz).
Mercekkel:
a3 merc lökdösi az élőholtakat. Épp ezért viziert kilökheti a pályáról (időveszteség), seisnél mindenki megindul felém, majd... jaj, majd a merc a sok élőhullábból egy átláthatatlan turmixot csinál, azt sem tudom melyik is a target. a3 mecel uccsónál nincs gond, csak annyi hogy ő viszont lazán lehalhat mikor a sok lord közé telizek. Előnye: ha a pecsét "koszos" (sok a szörny körülötte), akkor azokat pikk-pakk hátralöki.
a2 merc: legbarátságosabb, insight-al semmi mana gond nincs, bírja a strapát, ad sok defet/prayert. A gond az ha im-et kap, akár meg is hallhat (mivel normal itembe teszem insightot, nem mindig). Pesztonkáni meg nincs idő, mindig újat venni költséges.
a1 merc: fagyaszt mindenkit ami jó, kivéve uccsó bagázsnál, összes lord kék lesz, nem csak a target.

És ő is könnyen halhat, bár neki legalább már van damja, és ll-el jól kompenzál.
Ennyi, nekem merc nem jött be, bár tény hogy sose voltam jó csés, meg az a3 mercet használók mind azt mondják csak hogy meg kell szokni. Hát, én nem vacakoltam szokdosással, inkább nn.
This post was edited by Oberon_os on Jun 12 2009 05:43pm