Nos ma letudtam az idei szezon kezdést...eddig 2xer ültem bicon összvissz még csak...
Na de tudni kell, hogy mostanság robogóval járok és hogy semmi mozgást nem végzek.
Az első pár százméteren úgyéreztem magam mint aki nem tud bicózni

Komolyan idegen volt a bico..erőt kifejteni, magas, nem rugozik és! nincs visszapillantó :DD Néztem balra előre és kerestem azt ami a hátam mögött van xdd
Aztán elkezdtem tekeregni de még mindig idegen volt. Lassúnak tűntem mintha álltam volna, pedig 26-27el haladtam. Egy laza egy órás mozgatás volt betervezve mára 25km-en, így a tempó stimmelt. Jó azért az express busz mögé beálltam két megállóra 2xer is csak azért hogy visszajöjjenek az emlékek a bicózásról

Félóra után már haladtam automatán, semmi erőlködés csak haladtam ugyanezzel a tempóval - megszűnt a fura feeling, ami rájöttem az lehetett, hogy emeltem a nyergen mert szerintem a térdem ezért fájt.
Ja és lasst 10 percben...járőrök voltak az úton ahol jártam felalá. Na mondom jól megnéztek, még egyszer meglátnak félrehúznak és megbasznak mint zsanettot. Se irat se kresz eq. ofc. 5perc mulva rámkürtöl...szar is megállt bennem...de mondom hátra nézek, mert ha nem villog akkor nem nekem szólt. Hál isten csak leakart térni és ezért nyomta fel a szirénát hogy a szembejövő elengedje :DD