d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1304305306307308828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 31 2010 10:40am
Quote (ecneB @ Jul 31 2010 04:28pm)
Biztos becsicskulnék őnagysága előtt... Az, hogy utalnak ezen a fórumon, telibe leszarom, körülbelül akkora az áltag iq, mint a tied. Bassz pofán, kérlek. :DDD Már éhezek egy kis e-dramara. Y, beta 1700 olyan, mint a retail 1700, alap. :DDD

őnagyságának inkább saját magadat nevezd, csak úgy árad a postjaidból a felsőbbrendűség, mert te vagy a bence, akinek 1700 felett van psrje honban, ezért nehogy már megpróbálj neki pofázni...ő az aki kurvajól tolja minden heroval, a heroes of newerth legjobb játékosa! :DD
mondtam én hogy pofánbaszlak? dehogy...úgysem lenne semmi, sajnos ismerem a te fajtádat....
éhezel egy kis e-dramara...ez a szöveg...verd ki akkor a faszodat rá, ha erre élvezel, te barom :D
Member
Gold: 279.00
Jul 31 2010 10:58am
Quote (Rezs @ 31 Jul 2010 18:40)
őnagyságának inkább saját magadat nevezd, csak úgy árad a postjaidból a felsőbbrendűség, mert te vagy a bence, akinek 1700 felett van psrje honban, ezért nehogy már megpróbálj neki pofázni...ő az aki kurvajól tolja minden heroval, a heroes of newerth legjobb játékosa! :DD
mondtam én hogy pofánbaszlak? dehogy...úgysem lenne semmi, sajnos ismerem a te fajtádat....
éhezel egy kis e-dramara...ez a szöveg...verd ki akkor a faszodat rá, ha erre élvezel, te barom :D

Rohadtul nem izgat az egész, szívesen játszom olyanokkal akik kevésbé jók, sokkal jobbak, elfogadok tanácsokat, elgondolkodok rajta, megpróbálok segíteni. Azt utálom, aki belép egy játékba és magán kívül elbassza 9 ember játékát. Sajnos a régi időkből visszaemlékezve, te kurva gyakran tetted ezt. Amikor múltkor elkezdted ezt a szövegedet, hogy kioktatlak, na onnantól kezdve már a faszom tele volt az egésszel.
Az eredeti témára visszatérve, rohadtul nem tudom még mindig megérteni, hogy mi a picsáért kell azon kiakadni, hogy riciékkel is játszom. Ettől én már egy gerinctelen féreg vagyok, ugye? Van bnőm, minden nemű szükségletem ki tudom vele elégíteni, így a fapolástól most eltekintenék.

This post was edited by ecneB on Jul 31 2010 11:00am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 31 2010 11:03am
Quote (ecneB @ Jul 31 2010 04:58pm)
Rohadtul nem izgat az egész, szívesen játszom olyanokkal akik kevésbé jók, sokkal jobbak, elfogadok tanácsokat, elgondolkodok rajta, megpróbálok segíteni. Azt utálom, aki belép egy játékba és magán kívül elbassza 9 ember játékát. Sajnos a régi időkből visszaemlékezve, te kurva gyakran tetted ezt. Amikor múltkor elkezdted ezt a szövegedet, hogy kioktatlak, na onnantól kezdve már a faszom tele volt az egésszel.
Az eredeti témára visszatérve, rohadtul nem tudom még mindig megérteni, hogy mi a picsáért kell azon kiakadni, hogy riciékkel is játszom. Ettől én már egy gerinctelen féreg vagyok, ugye? Van bnőm, minden nemű szükségletem ki tudom vele elégíteni, így a fapolástól most eltekintenék.

csak erre van mi?
Member
Gold: 64,467.50
Jul 31 2010 11:03am
Quote (sub0 @ 31 Jul 2010 19:03)
csak erre van mi?

meg hogy elmosogasson ofc
Member
Jul 31 2010 11:04am
Quote (Sup3RN0Va @ 31 Jul 2010 19:03)
meg hogy elmosogasson ofc

LoL, de múltkor tényleg ez volt, amikor jöttem haza Hévízről. :)
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Jul 31 2010 11:05am
Quote (ecneB @ Jul 31 2010 06:04pm)
LoL, de múltkor tényleg ez volt, amikor jöttem haza Hévízről. :)

aztán csinált szendvicset?
Member
Jul 31 2010 11:06am
Quote (Vharimatras @ 31 Jul 2010 19:05)
aztán csinált szendvicset?

Azt csak az anyukája, mármint az útravaló ozsonnát. De utolsó estémen készített házi lángost. :)
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 31 2010 11:09am
Quote (ecneB @ Jul 31 2010 04:58pm)
Az eredeti témára visszatérve meg, rohadtul nem tudom még mindig megérteni, hogy mi a picsáért kell azon kiakadni, hogy riciékkel is játszom. Ettől én már egy gerinctelen féreg vagyok, ugye? Van bnőm, minden nemű szükségletem ki tudom vele elégíteni, így a fapolástól most eltekintenék.

valóban rohadtul nem izgat, igen...ezt vettem észre, hogy ilyen értelmi fogyatékos emberek társaságát élvezed, ezen akadtam ki régen is, meg most is...ráadásul régebben még te is sírtál, hogy "jaj nem játszom ádám bátyjával, meg chaossal sem mert csak kurvaaanyázni tudnak ha nem úgy csinálsz valamit ahogy az nekik tetszik"
a "balutakarom", meg "hianyzik mesh" rici az megint egy teljesen más dolog, arra szavak nincsenek...

abban a gameben meg úgy beszéltél velem mint egy noobbal, nem most kezdtem én ezt az egészet, csak ennyit jegyeztem meg...azért ilyen teljesen alap dolgokra a játékkal kapcsolatban nincs szükségem, kösz!
azért mert megvettem a kurva játékot, alig tolunk pár gamet és te azokkal játszol, tudod ez basz fel, mert ha tudom ezt előre, akkor a fasz se veszi meg... nincs addósságom, és a kurva hammerrel is ellennék diabloban...de így baszhatom, mert mikor itthon vagyok csak a kurva jspt olvasom, nincs egy game amivel eljátszanék

a gerinctelen féreg jelzőt inkább más miatt mondanám, amiket pár posttal feljebb nyomtál...de mindegy..

This post was edited by Rezs on Jul 31 2010 11:10am
Member
Gold: 145.00
Jul 31 2010 11:11am
sok itt a sírás
Member
Jul 31 2010 11:17am
Quote (Rezs @ 31 Jul 2010 19:09)
valóban rohadtul nem izgat, igen...ezt vettem észre, hogy ilyen értelmi fogyatékos emberek társaságát élvezed, ezen akadtam ki régen is, meg most is...ráadásul régebben még te is sírtál, hogy "jaj nem játszom ádám bátyjával, meg chaossal sem mert csak kurvaaanyázni tudnak ha nem úgy csinálsz valamit ahogy az nekik tetszik"
a "balutakarom", meg "hianyzik mesh" rici az megint egy teljesen más dolog, arra szavak nincsenek...

abban a gameben meg úgy beszéltél velem mint egy noobbal, nem most kezdtem én ezt az egészet, csak ennyit jegyeztem meg...azért ilyen teljesen alap dolgokra a játékkal kapcsolatban nincs szükségem, kösz!
azért mert megvettem a kurva játékot, alig tolunk pár gamet és te azokkal játszol, tudod ez basz fel, mert ha tudom ezt előre, akkor a fasz se veszi meg... nincs addósságom, és a kurva hammerrel is ellennék diabloban...de így baszhatom, mert mikor itthon vagyok csak a kurva jspt olvasom, nincs egy game amivel eljátszanék

a gerinctelen féreg jelzőt inkább más miatt mondanám, amiket pár posttal feljebb nyomtál...de mindegy..

Elvetem sokszor a sulykot, ezért bocs, de amikor már ilyen hangnemben írunk egymásnak, van egy-két dolog, ami kiröppen. Én azért játszom, hogy jól érezzem magamat, és hogy fejlődjek. Összesen 6 gamet toltam Chaos-féle társasággal, de már máris seggnyalóvá minősítettél. Ezen gurultam be. Ha ennyire nem tudsz mit kezdeni a szabadidőddel, akkor postold a HoN subforum-ra, hogy van egy eladó accod, kb ennyi. Részemről befejezve ez az egész, ettől függetlenül nem szeretnék kommunikálni veled semmilyen formában.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1304305306307308828Next
Add Reply New Topic New Poll