Quote (ecneB @ Jul 31 2010 04:58pm)
Rohadtul nem izgat az egész, szívesen játszom olyanokkal akik kevésbé jók, sokkal jobbak, elfogadok tanácsokat, elgondolkodok rajta, megpróbálok segíteni. Azt utálom, aki belép egy játékba és magán kívül elbassza 9 ember játékát. Sajnos a régi időkből visszaemlékezve, te kurva gyakran tetted ezt. Amikor múltkor elkezdted ezt a szövegedet, hogy kioktatlak, na onnantól kezdve már a faszom tele volt az egésszel.
Az eredeti témára visszatérve meg, rohadtul nem tudom még mindig megérteni, hogy mi a picsáért kell azon kiakadni, hogy riciékkel is játszom. Ettől én már egy gerinctelen féreg vagyok, ugye? Van bnőm, minden nemű szükségletem ki tudom vele elégíteni, így a fapolástól most eltekintenék.
valóban rohadtul nem izgat, igen...ezt vettem észre, hogy ilyen értelmi fogyatékos emberek társaságát élvezed, ezen akadtam ki régen is, meg most is...ráadásul régebben még te is sírtál, hogy "jaj nem játszom ádám bátyjával, meg chaossal sem mert csak kurvaaanyázni tudnak ha nem úgy csinálsz valamit ahogy az nekik tetszik"
a "balutakarom", meg "hianyzik mesh" rici az megint egy teljesen más dolog, arra szavak nincsenek...
abban a gameben meg úgy beszéltél velem mint egy noobbal, nem most kezdtem én ezt az egészet, csak ennyit jegyeztem meg...azért ilyen teljesen alap dolgokra a játékkal kapcsolatban nincs szükségem, kösz!
azért mert megvettem a kurva játékot, alig tolunk pár gamet és te azokkal játszol, tudod ez basz fel, mert ha tudom ezt előre, akkor a fasz se veszi meg... nincs addósságom, és a kurva hammerrel is ellennék diabloban...de így baszhatom, mert mikor itthon vagyok csak a kurva jspt olvasom, nincs egy game amivel eljátszanék
a gerinctelen féreg jelzőt inkább más miatt mondanám, amiket pár posttal feljebb nyomtál...de mindegy..
This post was edited by Rezs on Jul 31 2010 11:10am