Quote (bajcli @ Mar 19 2014 11:45am)
+ dumbo tagja a szabadkomuvesek magyar paholyanak, és neki amugysincs limit + olyan deckeket kap ellenfélnek, mint amilyen az övé
+ play modebol osszeguberalt 10k dustbol nozdormut, deathwinget meg gruult craftol ysera helyett
Na ,re látom pár dologról lemaradtam. Sosem mondtam,hogy a Gruult craftoltam ,azt nyitottam simán.
Amiket craftoltam és többre tartom az adott buildjeimbe mint Ysera-t a következőek:
-
Archamge Antonidas (nagyon hasznos lap jól kombinálva csodákra képes)
-
Nat Pagle (amilyen kicsi lap és amilyen olcsó annyira hasznos,szerintem alap lap)
-
Hogger (ára nagyon kedvező és pap ellen a 4 hp miatt ugye védett a 3/5-öslapok ellen +ugye a kis tauntos fickó sem rossz)
-
The Black Knight (sokszor nagyon hasznos)
-
Illidan Stormrage (ezt csak azért gyártottam le,mert Illi örök ^^ igazából nem használom)
-
Ragnaros the Firelord (ez azon kívül, hogy szintén örök darab jól lehet köré építeni egy paklit)
-
Alexstrasza (nem egy NO.1 lap,de sokszor hasznos)
-
Deatwing (azon kívül ,hogy szintén örök darab védekezésre ,támadásra és néha végső megoldásnak is jó)
Ezek amiket craftoltam a többi Legendarymat nyitottam.Idővel,ha eljutsz egy szintre és lesz jópár legendary lapod rájössz,hogy nem tudsz sokat belezsúfolni egy pakliba,mert rohadt jól ki van találva a game és a több nem mindig jobb.
Többre mész,ha 2 ütös Legit és max 2 kicsit viszel és a nagyok köré építed a paklid és így rohadt jól haladsz. Casualba zsinorba tudsz 6-8-vagy akár 10 mecccset is nyerni.
Amúgy reggel
9:34 töl toltam 18:02-ig (igaz közben kb 13:30tól - 16 -ig pizzázni voltam a csajokkal) ,de így is meglett a
+200 gold amiről beszéltem :-) csináljak még ?
Kb
6 órába van a 200 gold ami nem lenne ennyi,ha nem lenne tele a Casual game ilyen afkolós meg tökölös kis pöcsökkel és itt a kérdésedre a válasz ezért nincsen meg: Ysera,mert eljött a pont,hogy elég volt ebből az időelbaszó szarból :-) (amúgy nem lenne rossz,de nem ilyen mennyiségben)

Nem kételkedem a limitetekben,csak még nem találkoztam vele, ebben a
255 goldban ugye benne van a reggeli 55 gold és a napi quest gold.
This post was edited by Dumbo on Mar 19 2014 11:17am