Quote (SummertimeClothes @ May 16 2016 03:04pm)
van valami jo videosorozat/kurzus/wiki mittomen neten stock market for dummies temaban?
neztem par videot martin shkreli channelerol ( :d ) de o ugy kozeliti meg, hogy ha az ember nem brokernek megy masok millioit befektetni akkor nincs is ertelme az egesznek kb (meg altalaban szar mert a nezoivel videochatel meg csomo dolgon sokaig eltokol, mert nem ertik), en meg pont csak a zsebpenzemmel hulyeskednek esetleg
szerintem erdemes hozza penzgyeket piaci szerkezeteket meg kozgazdasagtant hallgatni, hogy megertsd az alapokat, es latni fogod miert nincs ertelme kicsiben jatszani, miert mondja minden kicsit is hozzaerto ember, hogy csak nagy penzek hosszutavu befektetesen erdemes gondolkodni
a trendelemzos meg 40 milliot csinaltam egy honap alatt jellegu hokuszpokuszok a legtobbszor nem igazan rendelkeznek valosagalappal, hanem mlm rendszeru forex brokercegek marketing anyagai, vagy ha igen, akkor kb olyan mazli kell hozza, mint felbaszni mindent a piros 31-esre, nyerni, es azzal ervelni, hogy tudtam, hogy piros 31-es jon, mert az elotte levo fekete 7 volt meg piros 24, ezert most tuti ez jott.