Quote (ecneB @ Jul 31 2010 03:34pm)
Fűzött az édes faszom, kérdezgettelek titeket syl-lel, hogy meg fogjátok-e venni. Persze, persze, megvesszük, ha lesz pénz. Aztán linkelek egy topicot, ahol fg-ért meg lehetett szerezni, magyarán egy kibaszott forintodba nem került a játék még adtam is fg-t (persze nem sokat, szám szerint 100-t), és mindezek után nekiállsz sírni, hogy nem játszom veled, mert chaosek seggét nyalom (kb. 5 gémet toltam velük, de np). Ettől a kibaszott zsidó mentalitástól meg kímélj meg, te vetted meg, nem került semmibe, azt teszel ezek után amit akarsz. Te normális voltál? Bejössz egy gamebe, azzal kezded, hogy én ne oktassalak ki, amikor totál fail módon játszol a hero-val, nekiállsz okoskodni, mert andromeda aztán tényleg carry, egy kibaszott wardra is elzsidulod az ingame goldot, 0 support, mert te kerri vagy. Ha benyúlják a killed fél óráig sírsz, de ha te teszed ugyanezt, az egyértelműen helyes. Magával az egész stílusoddal van bajom. Dota =! Hon, de azért én kioktattalak, ok. Megyek is másokkal gémelni, mert ez a 1500+ -os demented carry-s noob szint ez nekem nem hiányzik. Btw, rici akármilyen, ezerszer jobban játszik, mint te.
Miért vagy elmebeteg? Azért, kedves Rezs, mert beképzelsz dolgokat, és ezek után még le is baszol másokat. Pl. múltkor amikor még hévízen voltam, rámírtál msn-en, hogy akkor game? Mondtam, most nem tudok, mert megyek bnőzni. Egyből az volt a válasz, ezért megérte megvennem... Megint ez a kibaszott zsidó mentalitás.. Nem hiába nincs fitymád, szerintem.. Az meg hogy a szabadidőmet a bnőmmel töltöm el, szerintem pozitívum..
Én is elfelejtem, töröltelek is azzal a lendülettel, amikor megint elkezdted a faszságaidat tolni ingame. Akarok veled dumálni? Segíthetek eladni az accod? Te mi a faszomat képzelsz? Megengeded, hogy szívességet tegyek, amiért ekkora kőtuskó vagy? Hát, kösz, inkább kihagyom..
hihetetlen, mennyi butaságot össze tudsz hordani...átköltöd a dolgokat úgy, hogy magaddal meg legyél elégedve
fail módon játszom a heroval????? mi a faszomról beszélsz, most komolyan, aki plague riderrel lopja a killeket a carry elől, és még magadat gondolod sztárnak.....nem mondtam hogy andro carry, még mindig, és wardot is vettem, mivel mondtátok...ennyire szar lenne a memóriád?
az fgről annyit, hogy neked lehet semmit nem ér, de én szenvedtem vele hogy szerezzek, és nem csak hon accokra tudom használni
ráadásul most jöttem vissza játszani, tolnom kéne pár gamet hogy visszaszokjak, tudod a régi accomon sokkal jobb volt a stat mint a tiéd, de ez sem baj, te balfasz...
ez meg megint micsoda, hogy mész bnődhöz, és én erre mondtam hogy megérte megvenni????? te kitalálod a dolgokat baszd meg, hát mi a faszomról beszélsz...csak röhögök rajtad, te szánalmas nyomorék
mondogatod hogy vegyem meg a kurva hon accot, mert hogy gamelni fogunk, aztán szopod a faszát a retardált kis csapatodnak, tudod mit? oda való vagy, az ilyen senkiházi szarrágó emberek közé, akik azt hiszik mekkora hatalmas faszagyerekek
azok után hogy megszopatod az embert így, az lenne a minimum, hogy segítesz eladni ezt a kurva accot, MERT CSAK KB MIATTAD, meg oli miatt vettem meg, hogy együtt gamelünk majd...na eltakarodhatsz az anyádba, te beképzelt fasz