nekem nem fáj semmi..
185k-t sebzek egy darab 15%-os heal buffal karakterlapon ha hozzáadom a 68%-ot --
az autoattackom üt majdnem akkorát mint a macilacid (200-300k sárgák repkednek).. és azért mert valamelyik 1 harangba beledöglik, nem mondom azt hogy 1hitelem a packokat, ha az extra health -vagy ami még jobb- healthlink miatt 3-5x addig ütöm ha nem állnak egymásra, occultist shield, turtle stance páncélos, anyám kínja minden másodikon van valami, és még az sincs h elfut mert namelock telézem ^
de persze a streameken az enyémnél 2x jobb karik is ezt csinálják

te még azoknál is sokkal jobb vagy imo
na meg "20-30 perc" alatt letolod (mit neki, kipucolod!) az egész actot, ezek után húzok is vissza a szánalmas kis életemhez és én kérek elnézést hogy hozzászóltam a témához amihez nem értek
persze az 500000 bot és napi 500 dupe nélkül simán annyiba kerülne egyetlen enigma / erősebb unique item mint most a teljes inna setem, és mehetne a sírás ugyanúgy hogy "mi ez a szar" (sőt, azokkal a dropratekkel valószínűleg 500x annyit érne mint a teljes karakterem)
a mostani piac és átváltási arány a fenti számokat tükrözi nem a kib-szott droprate-et
my argument is valid
obviously szar a drop
hozzá tenném én meg se szólaltam, te HTML-taggeltél be itt engem
igy biztos van értelme elolvasni a postod többi részét, gondolom ott is ilyen okosságok vannak