Quote (Anarkin @ Sep 16 2012 04:02pm)
jaja itt vagy 10 highend + 100 jó + 1000 használható cuccot találtam ami _kell_ a karaktereknek és _használható_ is
d2-ben baalrunon kívül máshol mf-elni alapból öngyilkosság, ott is kb 1,000 kör mire esik egy unique (ami jóeséllyel szar) -- rare meg.. ja ok (nagyságrendileg) még egy eladható raret sem találtam az elmúlt 7 évben szerintem
nem tudom hogy melyikünk ment végig 40,000 (csak loggolt) baalrunt d2-ben és tudja hogy mennyire nem esett semmi még 8 playerben semaz hogy naponta 2 milliárd rune-t dupeoltak, és a legjobb bevételi forrás az volt hogy spiritet rollozzunk nem jelenti azt hogy esett is valami
te tényleg ennyire hülye vagy, vagy mivan? ez felhúzott, ami ritka

mióta leültem ma csak gold grabbelésből 1M összejött paragon 64-el kb
hozzáadom a dropot és simán kihozok belőle egy palát ami jobb mint a d3 karid, persze a maga játékában
gondolom 10 év d2zés alatt a közelében sem járhattam ennek a számnak
érdekes, nekem 600 ora gametime alatt az ezrede nem esett annak, ami neked 1 nap alatt, most akkor mi van? mégis csak szar a drop?
d2ben 1 hét mfeléssel összehozol egy átlag feletti karit
d3ban meg gl hozzá, május ota farmolom a3at, és kb 1 hete lett annyi goldom, hogy tudjak egy normálisnak nevezhetö karit csinálni
amugy mi ez a "d3ban farmolok és abbol kihozok egy d2 karit" dolog?
nemtudom hogy melyikötök retardált agyában fogalmazodott meg az a gondolat, hogy d3 farmolással d2 karit csináljon, komolyan nem értem
most az, hogy te ilyen geci nagy makker köcsög vagy, az már nem a játékon mulik
biztos mindenkinek kiesik a 2. nap egy 2 sox manticore
This post was edited by sylke on Sep 16 2012 10:22am