Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Aug 2013 10:52)
a cikkbe epp csak belelestem, Dejv froccsenesere reagaltam, nem vagyok tulsagosan kepben
amugy kulonosen sajnalom ami a tanarokkal folyik, mert en nagyon szivesen lennek tanar, ha tisztessegesen meg lehetne elni belole
én is nagyon szívesen lennék tanárbácsi, igazából szerintem 1-2 félév alatt minden tárgyat tudnék teljesíteni estin mert progterv. inf sokkal erősebb, csak tudom hogy programozó okj-val többet keres az ember mint egy tanár 20 év után... így eléggé gl tanárokat képezni
(ugyebár oktatásban dolgozom, naponta 30 levelet látok arról levelezőlistán hogy milyen tanárokat keresnek ilyenkor nyár végén ^^)
Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Aug 2013 09:45)
ha jol latom nem eroszakoljak ra senkire
ha valaszthato, igazan nem ertem mi kifogasod van ellene, en orulok neki
nekem ötödikre lett keresztény az általános, ottmaradtam
> kötelező hittan (5-ös, nem puffogtam vagy ilyesmi)
> kötelező vasárnapi templom kéthetente (eljártam, nem puffogtam hiszen újdonság volt) (mondjuk mai fejjel elég WTF dolog)
> mondták (szerencsére még abban az évben) hogy következő évben kötelező egyenruha
> eljöttem a f-szba
még hogy nem erőltetnek semmit ^^
Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Aug 2013 11:46)
en katolikus iskolaba jartam es eleg sok egyhazi iskolat ismerek a cserkeszet vegett
nalunk nem volt eroszak, de ha katolikus iskolaba jarsz ennyi megertest tanusithatsz a dolog irant. marmint egy idezet reggel a bibliabol senkinek sem arthat meg, esetleg csendben all amig a tobbiek imadkoznak
nemhiszem hogy sok helyutt kotelezo a templomba jaras, mert kemenyvonalasabb egyhazi iskolakban sem az(illetve havi egyszer vagy valami ilyesmi a rendszer), de ha igy is van legfeljebb az igazgatoval kell lezsirozni
nalunk a bermalkozas eveben volt kotelezo, a bermalkozoknak
és a bibliából tényleg nem árt 1-2 idézet, nemrég néztem jézus krisztust angolul olyan lyrics-el hogy minden harmadik sornál volt egy utalás a neten hogy miért az, honnan származik, és nagyon jó volt, végigolvastam minden reference-t
lényegében nagyon sok feldolgozás tetszik (pl az az új sorozat is)
de ahogy ők előadják órán a nyers vacukakat, őszintén hiszem hogy semmi értelme, egyáltalán nem gondolkoztat el egy annyi idős gyereket imo (főleg nem úgy ahogy előadják)
This post was edited by Anarkin on Aug 28 2013 07:20am