Quote (ecneB @ Jul 30 2010 11:24pm)
Mással merek játszani, egyértelműen egy bunkó vagyok rezs szerint. Istenem, te vetted meg azt a kurva játékot, nem én, annyit mondtam, én megvenném. De azért azt megjegyzem, hogy andro semi carry, és wardot nem kell rá venni, mert te x évig dotáztál. Szánalmas..
erre csak annyit tudok mondani, hogy nevetséges vagy....
itt fűztél már hetek óta, hogy vegyem meg, mert ti is gameltek sokat, és hogy majd játszani fogunk, ehelyett eddig kb. 3 gamet toltunk együtt, mivel te a nyomorék teammel tolod inkább (chaos a faszparaszt, rici az überretardált, és ádám bátyja aki amellett hogy extra noob, még nagyra is van a tudásával)
tudod mit? glhf....a faszt se érdekelsz akkor, szerintem én mindig normális voltam veled, de mostmár nyugodt szívvel mondhatom, hogy bekaphatod a faszomat te seggfej!

andro az simán félig support félig carry hero, de mivel te vagy a bence, és a profi chaossal(aki csak carryt tud pickelni) meg ricivel(aki csak scoutot pickel) tolod ezért biztos neked van igazad
ráadásul ne én vegyek már wardot, ha van a teamben support int hero....na menjél toljad a fasza kis teameddel, remélem lehúznak az értelmi szintjükre
This post was edited by Rezs on Jul 30 2010 05:59pm