d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1302630273028302930305001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jun 10 2014 06:52am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jun 10 2014 01:00pm)
nekem is nagy eye-opener volt 2 éve belgium-hollandia vonatút... mondjuk van néhány nemzetközi vonat (railjet) mo-n is, ami elég korrekt.

De hogy van az hogy te normalisan tudsz reagalni egy finnorszaggal kapcsolatos posztomra es nem kezdesz el ugralni mint a tobbi magat viccesnek gondolo fogyatekos aki meglat tolem egy posztot es LOL CSUNYA FINN BARATNOM VAN XDXDD
Bazur 4 president

Amugy en nemzetkozibe horvatba mentem az ugyanolyan fos mavos kocsi volt mint a tobbi
Amin meg most ulok az am nem nemzetkozi kar osszehasonlitani egy kuovola-szentpetervar vonattal mert ahhoz kepest ez egy traktor(lattam bent allni a peronon amikor cigiztem)
Ez csak egy bp-nyiregyhaza utvonal csak kicsit tobb kilomerrel
Member
Gold: 3,000.69
Jun 10 2014 06:54am
Quote (Vismajor @ 10 Jun 2014 13:52)
De hogy van az hogy te normalisan tudsz reagalni egy finnorszaggal kapcsolatos posztomra es nem kezdesz el ugralni mint a tobbi magat viccesnek gondolo fogyatekos aki meglat tolem egy posztot es LOL CSUNYA FINN BARATNOM VAN XDXDD
Bazur 4 president

Amugy en nemzetkozibe horvatba mentem az ugyanolyan fos mavos kocsi volt mint a tobbi
Amin meg most ulok az am nem nemzetkozi kar osszehasonlitani egy kuovola-szentpetervar vonattal mert ahhoz kepest ez egy traktor(lattam bent allni a peronon amikor cigiztem)

szerintem is néha sokat postolsz ilyenekről, de általában próbálok adott postra reagálni.

én mondjuk győrbe járok vonattal néha, ami megy tovább bécs meg münchen felé, németek segge alá azért csak nem raknak be egy 30 éves máv vonatot.
Member
Jun 10 2014 06:59am
Quote (Vismajor @ Jun 10 2014 01:52pm)
Bazur 4 president

Ja es a kedvencem hogy a finn mav mobil appjat letoltottem marketrol parositottam a bankkartyam es csak megmondtam hiva akarok menni es legrovidebb legyen. Megvettem a jegyeket kaptam 3 appfilet amikor jon a kaller csak megnyitom amelyik kell o racsippant a telomra a kis mufaszaval es kiitos hyvaa matka moi(koszonom jo utat szevasz)
Meg amikor tamperebol elindultam a helsinkis IC vonattal akkor bemondtak h mivel a fel oraval ezelotti sima helsinkis vonatot toroltek ezert akinek arra volt jegye ezt nyugodtan igenybe veheti azzal a jeggyel. Meg mondtak h emiatt az ic megall azokon a helyeken ahol a sima vonat is megallt volna de mindent elkovetnek hogy tartsak a menetrendet. Es senki egy budos szot nem szolt kaller segitett mindenkinek eligazodni es en is elertem a caatlakozasom 4 perc kesessel
Meg aprosag de amikor a busszal jottem akkor feltunt hogy leulnek egymas melle az emberek vagy ha ures helyre ulnek akkor is beulnek belulre akkor is ha negyesbe ulnek es akkor van vele szembe valaki. Persze en bebasztam a cskmagjaim egy negyesbe szal egybol.harom helyet elfoglaltam xd
Faszom ha tudnanak fozni szivesen elnek itt. Bazur teged is vendegul latlak hamar nem birod a meleget.

This post was edited by Vismajor on Jun 10 2014 07:01am
Member
Jun 10 2014 07:00am
Quote (Vismajor @ 10 Jun 2014 13:59)
Ja es a kedvencem hogy a finn mav mobil appjat letoltottem marketrol parositottam a bankkartyam es csak megmondtam hiva akarok menni es legrovidebb legyen. Megvettem a jegyeket kaptam 3 appfilet amikor jon a kaller csak megnyitom amelyik kell o racsippant a telomra a kis mufaszaval es kiitos hyvaa matka moi(koszonom jo utat szevasz)
Meg amikor tamperebol elindultam a helsinkis  IC vonattal akkor bemondtak h mivel a fel oraval ezelotti sima helsinkis vonatot toroltek ezert akinek arra volt jegye ezt nyugodtan igenybe veheti azzal a jeggyel. Meg mondtak h emiatt az ic megall azokon a helyeken ahol a sima vonat is megallt volna de mindent elkovetnek hogy tartsak a menetrendet. Es senki egy budos szot nem szolt kaller segitett mindenkinek eligazodni es en is elertem a caatlakozasom 4 perc kesessel
Meg aprosag de amikor a busszal jottem akkor feltunt hogy leulnek egymas melle az emberek vagy ha ures helyre ulnek akkor is beulnek belulre akkor is ha negyesbe ulnek es akkor van vele szembe valaki. Persze en bebasztam a cskmagjaim egy negyesbe szal egybol.harom helyet elfoglaltam xd
Faszom ha tudnanak fozni szivesen elnek itt. Bazur teged is vendegul latlak hamar nem birod a meleget.

mo-n is lehet mobilról mutatni a jegyet

mondjuk én mindig kinyomtattam mert féltem, hogy úgyse megy nekik és még én szívom meg

vigyázz mert szavadon foglak! bár elvileg csütörtökön megyek balatonra (bár addigra pont lehűl az idő :thumbsup:)

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jun 10 2014 07:02am
Member
Gold: 4.20
Jun 10 2014 07:02am
imadom az olyan embereket akik 2 nap kulfold utan el vannak ajulva
kev1/1 gg
Member
Jun 10 2014 07:02am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jun 10 2014 02:00pm)
mo-n is lehet mobilról mutatni a jegyet

mondjuk én mindig kinyomtattam mert féltem, hogy úgyse megy nekik és még én szívom meg

Ezt nem is tudtam, fasza
Meg a mavnal az is fasza h egyre tobb vonaton van wifi itt meg csak az IC-n volt. Mondjuk egy ekkora orszagot nehezebb is lefedni gondolom bar lofaszt se ertek hozza.
Member
Gold: 0.05
Jun 10 2014 07:04am
Quote (MarcusD @ Jun 10 2014 01:46pm)
olyan tetves román meleg van, hogy állok a hévmegállóban az árnyékban, és izzadok mint egy ló a semmitől

a zsírt izzadod ki, nem baj az
Member
Jun 10 2014 07:04am
Quote (GoreKnight9 @ Jun 10 2014 02:02pm)
kev1/1 gg

Nem eloszor jarok itt meg voltam mar egy ket helyen
Es am nem vagyok elajulva ezek pozitivumok de vannak negativumok is ne aggodj, tudok olyan orszagot ahol szivesebbeb elnek bar nem is biztos mert ezen meg mon kivul csak turistaskodni voltam mindenhol
Member
Jun 10 2014 07:05am
Quote (GoreKnight9 @ Jun 10 2014 02:02pm)
kev1/1 gg

Nem eloszor jarok itt meg voltam mar egy ket helyen
Es am nem vagyok elajulva ezek pozitivumok de vannak negativumok is ne aggodj, tudok olyan orszagot ahol szivesebbeb elnek bar nem is biztos mert ezen meg mon kivul csak turistaskodni voltam mindenhol
Member
Jun 10 2014 07:07am
Quote (Vismajor @ 10 Jun 2014 14:02)
Ezt nem is tudtam, fasza
Meg a mavnal az is fasza h egyre tobb vonaton van wifi itt meg csak az IC-n volt. Mondjuk egy ekkora orszagot nehezebb is lefedni gondolom bar lofaszt se ertek hozza.

mondjuk épp ennél a bp-münchen vonatnál van az, hogy csak külföldön van wifi :D
Quote (TuskesVanek @ 10 Jun 2014 14:04)
a zsírt izzadod ki, nem baj az

sajnos nem :(
Go Back To Magyar Topic List
Prev1302630273028302930305001Next
Closed New Topic New Poll