Quote (Vismajor @ Jun 10 2014 01:52pm)
De hogy van az hogy te normalisan tudsz reagalni egy finnorszaggal kapcsolatos posztomra es nem kezdesz el ugralni mint a tobbi magat viccesnek gondolo fogyatekos aki meglat tolem egy posztot es LOL CSUNYA FINN BARATNOM VAN XDXDD
Bazur 4 president
Amugy en nemzetkozibe horvatba mentem az ugyanolyan fos mavos kocsi volt mint a tobbi
Amin meg most ulok az am nem nemzetkozi kar osszehasonlitani egy kuovola-szentpetervar vonattal mert ahhoz kepest ez egy traktor(lattam bent allni a peronon amikor cigiztem)
Ez csak egy bp-nyiregyhaza utvonal csak kicsit tobb kilomerrel
Ja es a kedvencem hogy a finn mav mobil appjat letoltottem marketrol parositottam a bankkartyam es csak megmondtam hiva akarok menni es legrovidebb legyen. Megvettem a jegyeket kaptam 3 appfilet amikor jon a kaller csak megnyitom amelyik kell o racsippant a telomra a kis mufaszaval es kiitos hyvaa matka moi(koszonom jo utat szevasz)
Meg amikor tamperebol elindultam a helsinkis IC vonattal akkor bemondtak h mivel a fel oraval ezelotti sima helsinkis vonatot toroltek ezert akinek arra volt jegye ezt nyugodtan igenybe veheti azzal a jeggyel. Meg mondtak h emiatt az ic megall azokon a helyeken ahol a sima vonat is megallt volna de mindent elkovetnek hogy tartsak a menetrendet. Es senki egy budos szot nem szolt kaller segitett mindenkinek eligazodni es en is elertem a caatlakozasom 4 perc kesessel
Meg aprosag de amikor a busszal jottem akkor feltunt hogy leulnek egymas melle az emberek vagy ha ures helyre ulnek akkor is beulnek belulre akkor is ha negyesbe ulnek es akkor van vele szembe valaki. Persze en bebasztam a cskmagjaim egy negyesbe szal egybol.harom helyet elfoglaltam xd
Faszom ha tudnanak fozni szivesen elnek itt. Bazur teged is vendegul latlak hamar nem birod a meleget.
This post was edited by Vismajor on Jun 10 2014 07:01am