Quote (szabika @ 12 May 2011 10:23)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szard le a billt, 2k egy usbs és wireless egérrel már kész asztali gép feelinget ad
Az van. Amúgy poén, hogy magyar distributor 12,5k-ért hoz zsírújat, itthon meg a sok buzi használtan 16k-ba adja....
Quote (Oberon_os @ 12 May 2011 17:11)
mennyi 2 kónusz kulcs? Inkább azt veszek mint készletet most, én is a padlón vagyok.

Most láttam a számlákat
Ilyen ~6-7-800 ft körül van, tescoban/bringabutikban is érdemes megnézni. Amúgy úgy van, hogy ha a záró anya 17-es, akkor 15ös kónusz kell és ugye a záróanyához 17-es villás. A könnyebb beállítás miatt kell 2x15ös kónusz, de villásból se árt 2x17. Amúgy nem éri meg a készlet, mert néztem és van olyan eszköz is benne, ami nn, mert nem használnám, nem kompatibilis a bringámmal, ha magamnak összevásárolgatom akkor is megvan 10k körül egy készlet, a dobozos meg 17ezer pl az IceToolz.
Quote (szabika @ 12 May 2011 17:46)
valamejikotok tudni adni holnap du Kresz felszerelest?:d
Szombati hungaroringes bulit rendorok biztositjak, nem akarom h megbasszanak nagyon.
Amúgy tudnék adni küllőprizmát, első, hátsó lámpát, csengőt, (hátsó prizmát nem, mert az felragasztott nálam is). De akkor gyere el érte holnap délelőtt.
Quote (RiNGiSpiLeR @ 12 May 2011 18:45)
XDDD
Huhh, de régen írtam itt... mizu errfelé? Voltatok valami fasza helyen mostanában?

Csak a napi... Semmi extra... :DD Meg CM, Minimal Massek, Night Ride.. :))))
Quote (tevetava @ 12 May 2011 20:47)
uhh, ma láttam egy balesetet.
csávó teker át, közben jobbról megy egyenesen egy autó, és a bringás beleszállt a kocsi oldalába.
elég nagyot esett, és para volt élőben látni, szerencsére különösebb baj nem történ
a másik amiért írok, hogy lassan beruháznék egy biciklire, és nem áll sok pénz a rendelkezésemre, olyan 25-30k lenne a keret (lánc nem tudom mennyiért kapható)
országútit akarok mindenképp, városban közlekedni, suliba menés jövés, nyáron biciklizés céljából
mit ajánlotok, hol nézzek biciklit?
bikemag apróban nézegess. Puch, Csepel, Favorit, KTM, Peugeot. Jha és kerüld a Maci-Bike hirdetéseket ott, durván túlárazottak.
Quote (szabika @ 12 May 2011 18:20)
házas emberek keresik a további veszélyeket ^^
Később halnak, de jobban várják...
This post was edited by Baleee on May 12 2011 01:08pm