Quote (Smat @ 23 Jun 2012 22:55)
A munkáról írok mert imo ez a legfurcsább számomra.. Dolgoztam egy olyan helyen ahol csak lengyel illetve magyar munkások voltak, csak a managerek voltak angolok. Változó volt hogy kinek mikor kellett menni, valakinek csak napi 4-6 órát egy héten 3x, de valakinek 12 órát naponta egy héten 3x.. Amikor lehetett túlórázni akkor a magyarok taposták egymást hogy ki kapjon több túlórát, és ott próbáltak meg alátenni a másiknak ahol csak lehetett(Gondolok itt olyanra hogy valaki például 10 perccel előbb ment el szünetre vagy haza mint kellett volna), és ilyenekkel mentek árulkodni a főnökhöz, hogy legközelebb ők kapjanak több túlórát.. De ez csak a magyarokra igaz, a lengyeleknél nem volt ilyen mert azok tudtak egymáson segíteni, és nem próbáltak meg a saját "testvérükkel" kiszúrni.. Az összetartás a magyarok közt külföldön valami siralmas.. Én is, ha magyart hallok a közelemben beszélni és nem ismerem akkor már inkább hozzá se szólok mert már komolyan a hátamon feláll a szőr tőlük hogy mit meg nem engednek maguknak... Nem tudják vagy csak nem akarnak jóindulatúak lenni a másikkal... A lengyeleket nem mindenki szereti, mert nagyon sok probléma okozói(állítólag, én ebben nem hiszek), a magyarokról pedig azt gondolják hogy milyen jó fej nép, meg milyen kedvesek... Lehet hogy kifelé, más nemzet felé ezt mutatják, de ez nem igaz... Az a baj a külföldi magyarokkal szerintem, hogy túl sokat megengednek maguknak, azt hiszik hogy itt mindent megúszhatnak büntetlenül mert rájuk nem vonatkoznak a törvények, illetve ha magyarral kell együtt dolgozni akkor késztetést érez rá hogy alátegyen a másiknak csak hogy jól érezze magát.. Nem mondom, találkoztam nagyon kedves magyarokkal is, de túlnyomó részt csak arrogáns, beképzelt faszkalapokkal hozott össze a sors.
Most pedig troll:off
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD