Quote (Smat @ Jun 23 2012 09:06pm)
U mad.
Minden este? Akkor hogy is van az hogy minden nap hajnalig játszol? Nem értelek, de mr. nemzetközi érettségi megszakérti.
Senki nem ezt mondta, de azért mert nekem nincs időm olvasgatni azért én műveletlen senki szar vagyok aha, logikus. Magyar felfogás a javából..
Igazából hogy átkanyarodjak egy kicsit máshova, nagyon érdekes hogy más országokban az emberek nem stresszelik magukat ennyire mint a magyarok, teljesen máshogy látják a dolgokat, nem rágják le a körmüket minden szarért, és ami a legszembetűnőbb hogy még tovább is élnek mint a magyarok, és ez szinte mindegyik európai országra igaz..
Nem, nem ezt mondom, de szerintem sokkal fontosabb hogy valaki tudjon helyesen beszélni mint mondjuk tudjon nagyon faszán verset elemezni...
Hidd el, az is kiderül, hogy ki mennyire tud helyesen beszélni. Ezért is "nehéz" egy műveletlennek jóra megírni a magyar érettségit, mert pl írásbelin a fogalmazásra és a helyesírásra elég súlyos pontok adhatók/vonhatók
A szóbeli résznél kevésbé rugalmas a pontelosztás, mert ott sokkal kevesebb pontot kap a vizsgázó, de ott is értékelik a nyelvhelyességet.