Quote (RRC @ 23 Jun 2012 20:00)
KÉT MÁS DOLOG, FOGD MÁR FEL, PARASZT
igen, mert egy nap alatt kell kiolvasni a csendes dont, mindenki így csinálja... én még az egész napos gamelés mellett is szoktam olvasni minden este lefekvés előtt
inkább nem is írok, mert nem fogod fel... akaszd fel magad az egész tolvaj családoddal, senkiházi fasz
U mad.
Minden este? Akkor hogy is van az hogy minden nap hajnalig játszol? Nem értelek, de mr. nemzetközi érettségi megszakérti.
Senki nem ezt mondta, de azért mert nekem nincs időm olvasgatni azért én műveletlen senki szar vagyok aha, logikus. Magyar felfogás a javából..
Igazából hogy átkanyarodjak egy kicsit máshova, nagyon érdekes hogy más országokban az emberek nem stresszelik magukat ennyire mint a magyarok, teljesen máshogy látják a dolgokat, nem rágják le a körmüket minden szarért, és ami a legszembetűnőbb hogy még tovább is élnek mint a magyarok, és ez szinte mindegyik európai országra igaz..
Quote (Vismajor @ 23 Jun 2012 20:01)
Ja, mi sem értjük, hogy miért nem agyonbonyolított, hárommilió szakkifejezéssel megtűzdelt nyelvtani szabályokat magolunk nonstop a magyar érettségi előtt
???
Nem, nem ezt mondom, de szerintem sokkal fontosabb hogy valaki tudjon helyesen beszélni mint mondjuk tudjon nagyon faszán verset elemezni...
This post was edited by Smat on Jun 23 2012 02:07pm