Quote (Coolface @ 17 Feb 2020 11:46)
eleg mad ezzel a buildel lvl100ra menni, grat hogy meglett
probalj ki egy 35%ms boots, alchemist adrenalin quicksilvert es nezd meg a clearspeedet, a rampage is eleg big clearspeed boost
rampage weapon volt swappon
ha quicksilvert cserelek, akkor nincs curse immune
cipo csere = nincs onslaught, jewel slotom nem volt, mastermind flask meg baszott esni, de legalabb 5 helm az bezzeg igen
cipovel probalkoztam, nagyon sokaig sehogy mashogy nem volt meg a resist, csak ezzel a cipovel (helm = 0 resist, belt = 0 resist, chest = 0 resist, thread of hope -allres)
tailwind+elusive cipom 1 nagy rakas szar lett, elso annul le is vette a tailwindet

azota nem is probalkoztam masik cipovel, mert akkor mar ugye altot nem gyujtottem.
probalkoztam fossilokkal is (ofc ilvl86 cipon). eredmeny : 2res/hp/msbol vagy 3 volt rajta, vagy a 4. direkt gecilow tier volt. nem ugy megy a dolog, mint sima ligaban, de ezzel tisztaban is vagyok.
nem a movement a hibas, azt adott eleget HH. inkabb a 3screen 1 shotolo hoi meg hasonlo cucc hianyzott.
csomoszor scouringom se volt eleg rendes mapokat rollolni, meg elfogyott a normalis t16 (ezzel egyutt a horizon orb is)
2 hp flask meg biztos scrub meg minden, de -60chaosresist miatt valahogy meg kellett oldani.. csomoszor a 2 flask is alig volt eleg.
This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Feb 17 2020 09:32am