Quote (Smat @ Jul 26 2011 03:36pm)
E spell pl, nagyon kevés a cd, ultival feldobja az embereket akiken keresztül megy, a w az meg olyan mintha shaconak az ultiját meg q spelljét összerakták volna.
Nem azt mondom h nem tetszik, de ha ilyen faszom kari ellen kell játszani akkor sírni fogok, elég sűrűn.
inb4 most is sirsz
Ok akkor tényleg szar vagyok vele.. :C
Érdekes, szerintem meg shaco q ja sokkal jobb mint a láthatatlansága mivel tovább tart a stealth és autocrittel hátránya ,hogy nem hagy ott hasonmást, az ultija jónak tűnik bár ha megnézed a spotlightot, mindig level 16 full cuccal és ellene ilyen level 9-10 esek mennek cucc nélkül, és ahoz képest az ultija nagyon keveset sebez , viszont a passívján kívül nincs defessiv skillje mint pl garen w, ezért ha több enemyt próbál megtámadni ultival elég hamar megölik szerintem.
De lehet ,hogy igazad lesz majd ha kijön meglátjuk.
Patch notes:
Tryndamere ,,remake'' = nerf , useless szar lesz, q nem ad crit dmg wtf? kevesebb heal nagyobb cd ,és ha full furyn vagy 20 al több dmg level 3 ason mint a régi level 1 esen crit dmg nélkül, a régi pas40% szív critet adott max ,ez 35%
e skill phys dmg magic helyett, esélyed se legyen valaki ellen aki thornmailt vesz, nem mintha sokat játszanék tryndamerrel meg sincs uj accomon ,de nem értem minek nerfelik ha pl mordekaisert nem. Erről az uj tryndamerről egyszerűen semmi jót nem tudok mondani
Kayle ,,remake'' uh végre jó lesz kayle, persze elveszik a passzívját ami ért még valamit, heal base sokkal kisebb nem lehet supportként játszani, q 16% increased damage helyett 5%? Ez egy vicc? e skill az egyedüli ami jobb mint volt , de mivel nincs passzív sokkal kevesebbet sebez, muszály lesz ap carryként játszani viszont semmi burstje nincs egy annie/anivia/brandhoz viszonyítva.
Esetleg más vélemény valaki?
This post was edited by championmath on Jul 26 2011 07:51am