Quote (Taszilo.^ @ Mon, 8 Jun 2009, 22:56)
ha only nec player lennék tuti
monnyuk olyan 1-1,2k-t

Ezt 300é vettem meg... És az assa circek drágábbak perpill mint a necek.
Necnek 26 str=52 life, ezen kívül mást a circlet nem csinál, csak ad +12@-t, és némi fire rest. Namármost: fire stack NEM kell necnek (thx hotti, ami necnek 200% allowed), cold stack jó egy kommersz dupped jewelnek hála ami nem több mint 50-100 fg. Amit a srác mond, hogy necnek spirit >>> faszság, maxblock nec>>>, de erről írtam a Klontar guide-jébe, csekk azt. Ha nn max block (és damred, pl eledru ellen) akkor jöhet spirit...
További probléma, hogy life>>>str, mivel így nem tudod cserélgetni a sapkádat. Teszem azt 3/20/shaelshael-re, vagy berber-re, vagy kira-ra, vagy tudomisénmire. Ez meg nagyon nagy hátrány sajnos.
Szóval jó sapka lehet, de koránt sem 1k, de még 500 sincs. Olyan 250-300at tartanék _esetleg_ reálisnak, de még annyit sem.
A csávó meg egy fasz mellesleg, egy utolsó seggnyaló arrogáns buzi, minden "wellknow" pofának melegszarig nyal euscl trade-en, ezen felül kibaszott kretén állandó pm-jeivel (volt hozzá szerencsém), + unperm massdupped szarokat húdeselffoundként árul (még a mostani nagyobb 10/76/45 gc hullám előtt ő is árult, poofolt is...). Utolsó féreg, nem tudom mire olyan nagy a pofája.