Quote (sylke @ 15 Sep 2012 09:46)
ja, eléggé idegesitö hogy nem tudnak semmi normális dolgot csinálni, amivel rávennék a játékosokat coopra
ami azért elég vicces, tekintve hogy online kell lenni, hogy tudj egyáltalán játszani, ehhez képest kb mindenki egyedül tolja még mindig
nemtudom miért nem multiba rakták be azt, hogy jobb itemek essenek
ez komplexebb ennél atm szerintem
d2-ben sem érte meg elvileg multizni, csak ott 1) túl erősek voltunk, mind1 volt 2) az xp-t szétosztotta a rencer, így lehetett trükközni dp, bp, nila, ..(a drop is azért volt jobb, mert 8 ember kapkodta fel, nem 1 -- elméletileg)
itt _elméletileg_ nincsen különbség 1 és 4 player között, sőt a számok alapján még könnyebbnek kéne lennie (amiről persze mindannyian tudjuk hogy nem igaz, mert nincs fókusz közöttünk és nem egyforma erősek a karik)
a Monster Power az ebből a tekintetből elkülönül a solo-multi kérdéstől imo, ezért nem is érdemes párhuzamot vonni a kettő között
úgyis ki fognak találni valamit, ha látják hogy kevés a team..
de tegnap pl éjjel bementem Norby-Balee-bceeN teambe és látszik hogy jó rég multiztam mert úgy ment hogy csak néztem wtf o,o szóval itt is lehet hogy ahogy erősebb lesz mindenki (mind a 4) már mind1 lesz, tegnap pont ez az érzés fogott el..