Quote (Ghostmasterq @ Jun 9 2014 06:41pm)
erre utaltam jarabekdzsínek
értem én, nem is akartam végbemenő következtetést levonni a communityről, csak azt mondtam, hogy nem éri meg nekem 500 ilyen game, azért, hogy véleményt mondhassak a két game valós különbségeiről, és ne csak faszságokat beszéljek mint egy avarage hunsubdota player
Amíg nem tette meg, hogy játszott 500 gamet a lollal, addig max a grafikájáról tud véleményt mondani, de az teljesen szubjektív, miután maximálisan művészetről van szó. Miután mindkettő elég detailed, így minőségi különbség nincs, csak máshogy néz ki, az meg mindenkinek a maga dolga, hogy mi tetszik neki.
Amivel nem akarok vitázni: tény hogy a lollal a dotához képest változtatni akartak a készítők, és tényleg kivették az olyan különösebben nem fun featureöket, amit egy kezdő játékosnak nehéz megszokni, de az élvezeti értékhez nem ad hozzá különösebben. De ez már normális szinten, nem befolyásolják a játék komplexitását, mert pont ugyan úgy automatikus dolgokká válnak a játékon belül (deny vagy secret shop aztan kulonosebben mechanikusan nehez dolog, tachtikai hozzaadott erteke is kb 0, aki ezzel nem ert egyet, az szimplan szar dota player). Kozben meg hozzaadtak uj egyedi otleteket, ami pedig szorakoztatobba, izgalmasabba tette a jatekot (summoner spellek, vagy bushok).
De ez mondjuk ilyen betafazisbeli copipasta a riot honlapjarol, nem egyeni velemeny.
Komoly gondok vannak a lollal, de errol olyan ebernek aki mondjuk nincs a jatekosok top 20%-aban lovese sem lehet, nem hogy egy dotafagnek aki latott par kepet a gugliban a betarol. :>