d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev12993003013023031257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Oct 17 2012 01:57pm
Quote (championmath @ 17 Oct 2012 21:53)
Ezzel megmagyaráztad, hogy egy nálad fényévekkel erősebb/jobban kínéző ember véleményét vetted semmibe, gz.

ha valaki nagyon ki van gyurva, az automatikusan azt jelenti, hogy minden, amit a testepitesrol mond, az ugy is van? :wacko:
Member
Gold: 6,440.13
Oct 17 2012 02:00pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Oct 17 2012 05:03pm)
valamelyik taplalkozastudos azt magyarazza el nekem, hogy ha egy nap megeszek igen nagyon sok feherjet, azzal mi lesz. kiurul, atalakul, megmarad masnapra etc

elvileg megterheli a veséket, és csak bizonyos mennyiséget tudsz felhasználni, a többi extra kalória

de annyira nem értek hozzá

Quote (championmath @ Oct 17 2012 08:53pm)
Ezzel megmagyaráztad, hogy egy nálad fényévekkel erősebb/jobban kínéző ember véleményét vetted semmibe, gz.

Akkor ilyen alapon egy embernek lehet igaza. A világ legerősebb emberének. Ez nem a csillag börtön.

This post was edited by beni on Oct 17 2012 02:01pm
Member
Gold: Locked
Oct 17 2012 02:05pm
Quote (SummertimeClothes @ Oct 17 2012 09:57pm)
ha valaki nagyon ki van gyurva, az automatikusan azt jelenti, hogy minden, amit a testepitesrol mond, az ugy is van? :wacko:

Nyilván nem, de mivel nem a saját termékeit reklámozza, vagy azt mondja amit a tápkieg cég mond akihez leszerződött, hanem általános véleményt mond a témáról és szteroidok nélkül ért el egy ilyen fizikumot nekem hiteles.

Quote (beni @ Oct 17 2012 10:00pm)

Akkor ilyen alapon egy embernek lehet igaza. A világ legerősebb emberének. Ez nem a csillag börtön.

Lehetne igaza, sőt el is fogadnám ha érvekkel alátámasztaná ő miért tartja jónak ezeket az okosságokat, de mivel csak egy bicikliző gorillát postoltválaszként és ezzel elintézte így nem győzőtt meg.

This post was edited by championmath on Oct 17 2012 02:10pm
Member
Gold: 411.00
Oct 17 2012 02:07pm
Quote (championmath @ 17 Oct 2012 22:05)
Nyilván nem, de mivel nem a saját termékeit reklámozza, vagy azt mondja amit a tápkieg cég mond akihez leszerződött, hanem általános véleményt mond a témáról és szteroidok nélkül ért el egy ilyen fizikumot nekem hiteles.

hat szerintem meg ilyen esetben is teljesen lehetseges, hogy faszsagokat beszel
nem neztem meg a videot / nemtom mirol van szo btw
Member
Gold: 355.92
Oct 17 2012 02:11pm
Quote (championmath @ Oct 17 2012 10:05pm)

gondolom minden nap vele mozogsz, hogy tudod, hogy nem használt szteroidot

amúgy meg attól, hogy 1 jó fizikumú ember azt mondja, hogy neki semmit nem használt egy edzést segítő készítmény, még kurvára nem jelent semmit, olyan állításokat meg végképp nem érdemes rá alapozni, hogy káros is

de ezzel a logikával kérhetnél valami aranymercis cigánytól is befektetési tanácsokat, elég hiteles, hiszen ő is krokodilbőr csizmában mászkál
Member
Oct 17 2012 02:17pm
Quote (championmath @ Oct 17 2012 10:05pm)
Lehetne igaza, sőt el is fogadnám ha érvekkel alátámasztaná ő miért tartja jónak ezeket az okosságokat, de mivel csak egy bicikliző gorillát postoltválaszként és ezzel elintézte így nem győzőtt meg.

- ezek már évek óta piacon levő termékek, gondolom nem egyszer be voltak már vizsgálva/vannak fogyasztói tapasztalatok, szóval ha annyira károsak lennének, akkor már ki lennének vonva a forgalomból
- mikor kitaláltam, hogy kipróbálok egy teljesítményt javító készítményt, akkor utánaolvastam pár helyen a véleményeknek, és a haveroddal ellentétben a nagytöbbség azt írta, hogy pozitív hatása volt a cuccnak, inkább adok 20+ ember véleményére, akik konkrétan az adott terméket próbálták ki, és írták le a véleményüket, mint egy általánosságokban beszélő emberére
- nem kell hozzá biológus diploma, hogy megértsd ezeknek a szaroknak a működési mechanizmusát, és szerintem el lehet hinni, hogy különböző okok miatt fokozni tudják a teljesítményt

de ha küldesz nekem 1 szakcikket hiteles forrásból - mint amilyeneket pl. farki szokott linkelgetni -, amelyben igazolják a véleményedet, akkor egyből fejet hajtok előtted, és nem kötözködöm
Member
Gold: Locked
Oct 17 2012 02:29pm
Quote (Saenchai @ Oct 17 2012 10:11pm)
gondolom minden nap vele mozogsz, hogy tudod, hogy nem használt szteroidot

amúgy meg attól, hogy 1 jó fizikumú ember azt mondja, hogy neki semmit nem használt egy edzést segítő készítmény, még kurvára nem jelent semmit, olyan állításokat meg végképp nem érdemes rá alapozni, hogy káros is

de ezzel a logikával kérhetnél valami aranymercis cigánytól is befektetési tanácsokat, elég hiteles, hiszen ő is krokodilbőr csizmában mászkál

A Fitness modellek nem használnak szteroidokat, szűrik is őket, de látszik is a fizikumukon. Greg Plittel meg alapból nem ,,csalna'' az edzésben, hogy jobb/gyorsabb eredményeket érjen el,

de nem is ez a lényeg mert szteroidokkal is elismerném az ilyen fizikumot, azt kurvára nem erre alapoztam, hogy káros is,

már előtte leírtam miért tartom annak, postoltam egy videót ez nem azt jelenti, hogy ebből az egy mondatból merítettem a véleményemet a témáról.

Az, hogy jó fizikumú legyen vagy régen az volt, számomra kell ahhoz, hogy hiteles legyen erre jön még az, hogy nem a saját termékeit fényezi ezért fogadom el amit mond,

ettől függetlenül nem úgy tekintek rá mint valami örök igazságra.

Quote (Saenchai @ Oct 17 2012 10:17pm)
- ezek már évek óta piacon levő termékek, gondolom nem egyszer be voltak már vizsgálva/vannak fogyasztói tapasztalatok, szóval ha annyira károsak lennének, akkor már ki lennének vonva a forgalomból
- mikor kitaláltam, hogy kipróbálok egy teljesítményt javító készítményt, akkor utánaolvastam pár helyen a véleményeknek, és a haveroddal ellentétben a nagytöbbség azt írta, hogy pozitív hatása volt a cuccnak, inkább adok 20+ ember véleményére, akik konkrétan az adott terméket próbálták ki, és írták le a véleményüket, mint egy általánosságokban beszélő emberére
- nem kell hozzá biológus diploma, hogy megértsd ezeknek a szaroknak a működési mechanizmusát, és szerintem el lehet hinni, hogy különböző okok miatt fokozni tudják a teljesítményt

de ha küldesz nekem 1 szakcikket hiteles forrásból - mint amilyeneket pl. farki szokott linkelgetni -, amelyben igazolják a véleményedet, akkor egyből fejet hajtok előtted, és nem kötözködöm

Tessék, nem is volt olyan rég: http://www.kboi2.com/news/local/Federal-judge-fines-Idahos-Bodybuildingcom-7-million-164661456.html http://www.fda.gov/ICECI/CriminalInvestigations/ucm305494.htm Ezek is biztos a bevizsgált termékek voltak, van lista is róluk,

de amúgy kurvára nem célom meggyőzni téged bármiről felőlem azt használsz amit akarsz, Bazsa kérdezte a véleményemet azért írtam.

Viszont az érdekelne, hogy akik javasolták azok miket írtak? Azt, hogy bepörgette őket mint állat!! Kurva jó cucc, vagy, hogy fekvenyomásban pl. 10kg-mal többet emeltek mikor beszedték?

This post was edited by championmath on Oct 17 2012 02:41pm
Member
Oct 17 2012 02:33pm
Quote (championmath @ Oct 17 2012 10:29pm)
A Fitness modellek nem használnak szteroidokat, szűrik is őket, de látszik is a fizikumukon. Greg Plittel meg alapból nem ,,csalna'' az edzésben, hogy jobb/gyorsabb eredményeket érjen el,

de nem is ez a lényeg mert szteroidokkal is elismerném az ilyen fizikumot, azt kurvára nem erre alapoztam, hogy káros is,

már előtte leírtam miért tartom annak, postoltam egy videót ez nem azt jelenti, hogy ebből az egy mondatból merítettem a véleményemet a témáról.

Az, hogy jó fizikumú legyen vagy régen az volt, számomra kell ahhoz, hogy hiteles legyen erre jön még az, hogy nem a saját termékeit fényezi ezért fogadom el amit mond,

ettől függetlenül nem úgy tekintek rá mint valami örök igazságra.

te meg tudod mondani valakinek a fizikumáról, hogy használt-e szteroidokat?
me jelly

amúgy mindegy, inkább visszavonok mindent
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Oct 17 2012 02:49pm
Quote (beni @ Oct 17 2012 09:54pm)
http://www.youtube.com/watch?v=mI9B9M8bpdA

dem gains

ez ebbe mér nrem hal bele
Member