Quote (Saenchai @ Oct 17 2012 10:11pm)
gondolom minden nap vele mozogsz, hogy tudod, hogy nem használt szteroidot
amúgy meg attól, hogy 1 jó fizikumú ember azt mondja, hogy neki semmit nem használt egy edzést segítő készítmény, még kurvára nem jelent semmit, olyan állításokat meg végképp nem érdemes rá alapozni, hogy káros is
de ezzel a logikával kérhetnél valami aranymercis cigánytól is befektetési tanácsokat, elég hiteles, hiszen ő is krokodilbőr csizmában mászkál
A Fitness modellek nem használnak szteroidokat, szűrik is őket, de látszik is a fizikumukon. Greg Plittel meg alapból nem ,,csalna'' az edzésben, hogy jobb/gyorsabb eredményeket érjen el,
de nem is ez a lényeg mert szteroidokkal is elismerném az ilyen fizikumot, azt kurvára nem erre alapoztam, hogy káros is,
már előtte leírtam miért tartom annak, postoltam egy videót ez nem azt jelenti, hogy ebből az egy mondatból merítettem a véleményemet a témáról.
Az, hogy jó fizikumú legyen vagy régen az volt, számomra kell ahhoz, hogy hiteles legyen erre jön még az, hogy nem a saját termékeit fényezi ezért fogadom el amit mond,
ettől függetlenül nem úgy tekintek rá mint valami örök igazságra.
Quote (Saenchai @ Oct 17 2012 10:17pm)
- ezek már évek óta piacon levő termékek, gondolom nem egyszer be voltak már vizsgálva/vannak fogyasztói tapasztalatok, szóval ha annyira károsak lennének, akkor már ki lennének vonva a forgalomból
- mikor kitaláltam, hogy kipróbálok egy teljesítményt javító készítményt, akkor utánaolvastam pár helyen a véleményeknek, és a haveroddal ellentétben a nagytöbbség azt írta, hogy pozitív hatása volt a cuccnak, inkább adok 20+ ember véleményére, akik konkrétan az adott terméket próbálták ki, és írták le a véleményüket, mint egy általánosságokban beszélő emberére
- nem kell hozzá biológus diploma, hogy megértsd ezeknek a szaroknak a működési mechanizmusát, és szerintem el lehet hinni, hogy különböző okok miatt fokozni tudják a teljesítményt
de ha küldesz nekem 1 szakcikket hiteles forrásból - mint amilyeneket pl. farki szokott linkelgetni -, amelyben igazolják a véleményedet, akkor egyből fejet hajtok előtted, és nem kötözködöm
Tessék, nem is volt olyan rég:
http://www.kboi2.com/news/local/Federal-judge-fines-Idahos-Bodybuildingcom-7-million-164661456.html http://www.fda.gov/ICECI/CriminalInvestigations/ucm305494.htm Ezek is biztos a bevizsgált termékek voltak, van lista is róluk,
de amúgy kurvára nem célom meggyőzni téged bármiről felőlem azt használsz amit akarsz, Bazsa kérdezte a véleményemet azért írtam.
Viszont az érdekelne, hogy akik javasolták azok miket írtak? Azt, hogy bepörgette őket mint állat!! Kurva jó cucc, vagy, hogy fekvenyomásban pl. 10kg-mal többet emeltek mikor beszedték?
This post was edited by championmath on Oct 17 2012 02:41pm