Quote (Liliomtipro @ Jan 8 2013 08:48pm)
SPOILER
a képregényből csak néhány részt olvastam meg tartalmat hellyel-közzel így nem tudom teljesen összehasonlítani de az biztos hogy a governor szál ki fog most tölteni vagy 1.5 évadot + szerintem illik a sorozatba, érdekes, a színész is jó, sokkal több értelmét látom mint
bármilyen történésnek andreaval kapcsolatban vagy annak hogy carol még mindig él (sophia-szál után neki is meg kellett volna halni, shanet meg jobban elhúzni).
végre van a filmben egy önző, beteg állat aminek helye van egy ilyen sorozatban, kevés részben volt az hogy milyen gonosz emberek élnek egy olyan világban mint ők (glenn elrablása, hershel+rick+glenn a kocsmában, merle és kb ennyi.)
shanet egyáltalán nem sikerült olyan gecinek beallitani mint kellett volna, egy olyan monologgal ami után meghalt már kajak sajnáltam az embert.
kibaszott nagy spoiler alant, snape kills rickIrigyellek, hogy ilyen objektive tudod látni a dolgot, én shanet a 2. évad közepétől kb minden mondatánál ugrálva vertem volna agyon
A szőke kurva meg detto, annyi esze sincs végig mint egy kibaszott kavicsnak, rettentően irritáló
Ya, t-dog helyett meghalhatott volna carol a kecibe, birtam a niggert