d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev12993003013023034114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Apr 1 2009 11:47am
Quote (Floodban @ Wed, 1 Apr 2009, 19:47)
nincs semmi hivatalos rola
de az biztos h nekem bekell majd ujitanom

nekemis
de kene jogsi is
meg uj bicikli sad.gif
nehez az elet!
Member
Gold: 1.00
Apr 1 2009 11:48am
Quote (Oberon_os @ Wed, 1 Apr 2009, 18:44)
Gépigényről tudsz már valamit? Mert nekem a videókon is szaggat... biggrin.gif

pausald le es akko inditsd el ha letoltotte, mert a blizzar netsebessegeel van a baj, azert szaggat..

sztem most mindenhol ezt nezik, es a szerver nem birja
Member
Gold: 85,930.00
Apr 1 2009 11:48am
Quote (GoreKnight9 @ Wed, 1 Apr 2009, 18:47)
nekemis
de kene jogsi is
meg uj bicikli sad.gif
nehez az elet!

nekem meg fender american vintage '62 jazz bass
ja es akkor egy gibson hummingbird meg egy les paul classic is johet meg melle biggrin.gif
500k huf darabja kb xd
Member
Gold: 4.20
Apr 1 2009 11:50am
Quote (Floodban @ Wed, 1 Apr 2009, 19:48)
nekem meg fender american vintage '62 jazz bass
ja es akkor egy gibson hummingbird meg egy les paul classic is johet meg melle biggrin.gif
500k huf darabja kb xd

hat
jogsi 120
bicikli dunno de 60+
gep meg olyan 160+ert akarok
ez sem olcso foleg h szulok nem fizetik ^^
mehetek nyaron melozni 0-24 biggrin.gif
Member
Apr 1 2009 11:51am
en irok aj ezuskanak, h kerek egy "JUGENE"-t..

sztem azon minden jatek elfutna akadas nelkul max grafikan ak ovetkezo 15 evben, csak nemtudom, h tamogatott hardwarek listajan van-e :/
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Apr 1 2009 11:52am
Én meg már happy lettem, hogy új karit presentálnak cry3.gif

Rossz vicc volt Blizz! mad.gif
Member
Apr 4 2009 07:19am
lehet h mar volt , de ezt a topicot rendszeresen olvasom es nem emlekeztem ra,.

paholyrol van a szoveg

Quote (diablopaholy)
BlizzCast 8 dióhéjban

Az új BlizzCastben Jay Wilson válaszol néhány Diablo 3-mal kapcsolatos kérdésre.

Visszatérnek az oltárok (shrine) a Diablo 3-ban?
Ebben a formában nem. Viszont hasonló powerup hatással lesz bizonyos véletlen események (random event) és egyes küldetések jutalma. Szóval, bár oltárok nem lesznek, a hozzájuk kapcsolódó legjobb játékelemeket visszahozzuk érdekesebb, izgalmasabb formában.

Be lehet majd menni az épületekbe a városokban, mint mondjuk Atma fogadójába az Act 2-ben?
Nagyjából annyi belülről is felderíthető épület lesz, mint a Diablo 2-ben volt. A legtöbb ház a városokban csak díszlet lesz, de persze lesznek különleges helyszínek, amelyeket belülről is bejárhatunk.

Lesz az egyes kasztoknak magas szinten megszerezhető, csúcs felszerelése, miként a WoW-ban?
Az nem a Diablo lenne. Kifejezett hangsúlyt fektetünk arra, hogy az egyes fejlesztések meghatározó eleme legyen, hogy milyen skilleket, rúnákat, és felszerelést használnak. Nem lesz tehát olyan, hogy „a barbár páncél” és ha az megvan akkor kész, nincs tovább. Arra ösztökéljük a játékost, hogy mindig újabb buildeket próbáljon ki.

Megvan már a tárgyak végleges színe?
Eleinte a WoW-ból kölcsönzött sémával próbálkoztunk, ez volt látható a demóban is, de összességében nem volt Diablós. Így aztán visszatértünk a megszokott színekhez: a mágikus tárgyak kékek, a ritkák sárgák, és ha lesznek setek - amit még nem döntöttünk el -, azok zöldek lesznek. A korábbi részekhez képest változás, hogy a unique-ok lilák lesznek, mert az arany könnyen összetéveszthető volt a rare-ek sárgájával. De az is lehet, hogy nem jól emlékszem és a lila egy eddig be nem jelentett kategória színe lesz...

A Q&A után egy rövid interjút hallhatunk Julian Love-val és Mike Nicholsonnal, akik az új UI-val kapcsolatban tágítják a fejünket. Íme egy rövid összefogaló.

I. Hátizsák
Marad a zsákokkal bővíthető inventory, amelyben továbbra is egységnyi helyet foglal minden cucc. Újdonság ugyanakkor, hogy három [vélhetően azonos méretű] alrészre osztották. Az első a nagyméretű tárgyaknak ad helyet [valószínűleg a fegyverek, páncélok kerülnek ide], a második tab az apróságok tárolására szolgál [rúnák, ékkövek, esetleg potik], a harmadik pedig a quest itemek számára van fenntartva.

II. Képzettség ikonok
A készítők a D2-féle szimbolikus ábrázolás és a WoW-ra jellemző „mini freskó” közötti középutat igyekeznek megtalálni. A Diablóban megszokott aranyozott „rúnák” nem mutatnak jól a hotbaron, és nehéz őket egymástól megkülönböztetni, ezért mindenképp színesek lesznek az új ikonok, ám a szín egyben információval is szolgál arról, hogy milyen hatású vagy sebzésű az adott skill. Megtartják viszont az ikon jelleget, és törekszenek szimpla - inkább ráutaló, mintsem magyarázó - képecskéket adni a skilleknek.

III. A Barbár „manája”: a harci láz (fury)
Ezen a téren annyi a változás a korábbiakhoz képest, hogy a mana-akváriumot felváltotta egy „közlekedési lámpa” három égővel, amelyek sorban kigyulladnak a feltöltött fury mértékének megfelelően (természetesen egyszínű lesz a dolog, nem piros, sárga, zöld), miként a D2 Orgyilkosának feltöltéseit jelzik a körülötte köröző bogyók.

[Az újítás folyományaként feltételezhető, hogy a Barbár skillek fury-költsége egytől háromig terjedő skálán lesz a jövőben megadva, illetve az sem kizárt, hogy bármilyen töltöttségi szint mellett tudjuk majd őket használni - különböző hatásfokkal.]
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Apr 4 2009 07:26am
Nem lesz arany a unique? :cry: Pedig az a legjobb szín az összes közül :|

Ez is funny: ^^

Blizzard bluepost ...

"Yeah, we were sitting around in the office one night having a few beers and thought it might be fun to prank Satoru", says president of Blizzard Entertainment Mike Morhaime in reference to Satoru Iwata, CEO of Nintendo.

"Unfortunately we were so wasted that we didn't even remember the call until a few days later when Nintendo turned up with a Wii devkit and started getting all excited about a 'Baal Board', whatever that is. By then it was too late, and well, you should have seen these guys, man they were excited!" Nintendo's Wii has seen great success with popular titles such as Mario Kart and Wii Fit, which utilise the system's accelerometer and motion sensor control to provide an immersive gaming experience. When pushed on how this would affect a previously keyboard-orientated action game, Morhaime suggested:

"We're working on a few concepts. I don't want to give anything away, but let's just say Diablo works remarkably well as an on-rail shooter. Plus, we've always admired Mario as a role model, so how cool would it be to have him take on Mephisto? I mean, just imagine the dialogue possibilities! 'Hey-a, 'phisto! It's-a me, Mario!'. This stuff practically writes itself!"

Diablo 3 WII compatibilis lesz :rofl:

This post was edited by Anarkin on Apr 4 2009 07:27am
Member
Gold: 7,249.99
Apr 5 2009 03:44am
http://www.blizzard.com/diablo3/characters/archivist.xml
yeaaah
csak most látom, ez vmi április 1-es cucc lesz :cry:

This post was edited by Szerintem on Apr 5 2009 03:46am
Member
Gold: 33,265.80
Apr 5 2009 03:46am
Quote (Szerintem @ Sun, Apr 5 2009, 10:44am)

nekem nem tetszik :/
Go Back To Magyar Topic List
Prev12993003013023034114Next
Closed New Topic New Poll