Quote (jarabekg @ Feb 28 2017 08:56pm)
kb 17 milliot kaptunk, de magyar emberektol visszakovethetoen (fent van a honlapunkon), azert, hogy vegig tudjuk csinalni a kampanyt.
Persze ugy nez ki, hogy kb akarmire adnak penzt az emberek, ha orban ellen van es potens es tiszta, de ez szamunkra boven eleg volt.
Nem lehet, hogy te tevedsz, es olimpiat rendezni 2024-ben mar egyaltalan nem racionalis okos dolog, es az urbanus emberek nagy resze igy gondolkodik? :(
Természetesen nem pénzt kaptatok Los Angelesből. Ott lesz az olimpia 2024-ben. A ma este megtalált (lsd fent) site-on olvasgatva bárki megvilágosodik. Óriási anyagi siker egy biztonságban megrendezett olimpia. Én emlékszem 1984-re, kilenc éves voltam.
Los Angeles először megfúrta Bostont, aztán ment a dominó. Mindenhol vannak ilyen csoportok, mint Ti, fiatalok, roppant intelligensek, képzettek, naivak, és kaptok egy ÜGY-et egy ÓRIÁSI think tank-kel, érvek, érvrendszerek kidolgozva etc etc...
Durván felkerültetek a magyar politika térképére. Bölcsen kell dönteni, mire használjátok a hírnevet.
Figyeld holnap a Fővárosi Közgyűlés sajtótájékoztatóját: természetesen lesz népszavazás, ahol majd kiderül, mit akar Budapest. Egy olyan időpontban, ami a 2028-as rendezéshez szükséges lesz. Akkor előállhattok újra kampányolni. Felfogtam, miért nem akartok olimpiát. Remélem, Te is megértetted, én miért örültem volna neki 24-ben és miért fogok örülni neki 28-ban, ha megnyerjük.