Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 09:28)
Figyelj, én 2001-ben, egyetem után voltam sorkatona, tartalékos tiszti tanfolyamon, 2012 február óta vagyok önkéntes műveleti tartalékos, nyaranta 2 hónapig kiképző vagyok, tavaly karácsonykor a határt őriztem a semmirekellő migránsok ellen, és most március 1-től pedig aktív katona leszek. Ha téged ez annyira érdekel, gyere Önkéntes Területvédelmi Tartalékosnak! Tégy valamit hazád biztonságáért! Én ott leszek a gáton, ahogy a határon is ott vagyok, a rendezvénybiztosításokon is ott leszek! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Biztosítsuk együtt a magyar olimpia biztonságát!
Értem. Nagyon becsülendő, én sem értettem egyet azzal, hogy ezek a migránsok/menekültek/honfoglalók vagy akárkik szabadon garázdálkodjanak. Én azzal tettem valamit, hogy megpróbáltam megakadályozni egy terülj-terülj asztalkámat az ISIS számára.. Az első részére is válaszolhatnál viszont.. Hányan látnák a saját szemükkel Hosszút úszni? Nem tudom, hányan férnének el egy ilyen pályánál, legyen 50.000.. Annak jó része (fogalmam sincs, mennyi) külföldni lenne valószínűleg. Tehát hány ember nézné továbbra is tv-n Magyar Nemzetünk nagyjait, élőben?
Őszinte leszek, a terrorral kapcsolatban csak egy fidesz-logikát követve kifogásoltam az egészet, nem gondolom azt, hogy ez a legfőbb oka elvetni az olimpiát