Quote (Fej @ Jan 17 2017 12:40pm)
minosited a szellemi szintjet, leirtad jo par alkalommal, hogy egy szavas postokon kivul masra nem kepes
nem ertem, akkor miert szansz minden napodbol jo par percet (esetleg orat) arra, hogy a postjaira reagalj, de szerintem te sem erted
/no offense, tenyleg, de ez szerintem neked sem jo, tobbi forumozonak meg vegkepp nem
Igazad van, nyilván elmehetnék mellette, de...
Ha fórumozók nagy részét zavarja, akkor miért nem bannoltatjuk ki a picsába? Régebben azért működött ez. Az összes postja spam vagy flame, simán kigyűlhetett volna az évek alatt tízszer is a 100%. Te se szereted, amit csinál, a sub nagy része nem szereti, mert értelmetlen. Fura, hogy mégis én mondom ki egyedül, hogy zavar. Aláírom, hogy én se vagyok a legjobb példa, mert Diablon kívül nem sok témában vagyok aktív, de azért ne tegyük egy lapra az én fórumozásomat az övével. Amelyik téma érdekel, abba próbálok érdemben hozzászólni. Érted, nem azzal a konkrét céllal jövök ide fel naponta, hogy valakibe belekössek. Cpt-vel akármennyire nem vagyunk egy hullámhosszon, ő se azzal a konkrét céllal jön fel, hogy kötekedjen. De ha valakit az égvilágon semmi nem érdekel, akkor minek rontja itt a levegőt? Mi a célja ezzel? Értem én, hogy poén a trollkodás, néha mi is felmentünk HUN-1re részegen szaros_faszu accal 10 percig szart hányni, és tizen visszaszóltak, hogy anyád, és röhögtünk, aztán ennyi. De basszus, hogy a fenébe nem lehet 5 év alatt megunni ezt a szintet? Harmadéves egyetemistáról beszélünk, nem egy tizenéves középiskolás hülyegyerekről.
Engem csak olyan szinten érdekel a dolog, hogy tényleg nem értem, mi értelme van évek óta folyamatosan ezt a primitív szintet adni.
This post was edited by -joey- on Jan 17 2017 05:59am