d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev12930313233129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 280.00
Jan 17 2017 05:55am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 17 2017 12:54pm)
hát ez még mindig nem ilyen egyszerű sajnos

azért nagyvonalakban igen
nyilván egyikünk se gazdasági, politológiai szakértő
Member
Gold: 5,302.77
Jan 17 2017 05:59am
Quote (Fej @ Jan 17 2017 12:40pm)
minosited a szellemi szintjet, leirtad jo par alkalommal, hogy egy szavas postokon kivul masra nem kepes

nem ertem, akkor miert szansz minden napodbol jo par percet (esetleg orat) arra, hogy a postjaira reagalj, de szerintem te sem erted

/no offense, tenyleg, de ez szerintem neked sem jo, tobbi forumozonak meg vegkepp nem

Igazad van, nyilván elmehetnék mellette, de...

Ha fórumozók nagy részét zavarja, akkor miért nem bannoltatjuk ki a picsába? Régebben azért működött ez. Az összes postja spam vagy flame, simán kigyűlhetett volna az évek alatt tízszer is a 100%. Te se szereted, amit csinál, a sub nagy része nem szereti, mert értelmetlen. Fura, hogy mégis én mondom ki egyedül, hogy zavar. Aláírom, hogy én se vagyok a legjobb példa, mert Diablon kívül nem sok témában vagyok aktív, de azért ne tegyük egy lapra az én fórumozásomat az övével. Amelyik téma érdekel, abba próbálok érdemben hozzászólni. Érted, nem azzal a konkrét céllal jövök ide fel naponta, hogy valakibe belekössek. Cpt-vel akármennyire nem vagyunk egy hullámhosszon, ő se azzal a konkrét céllal jön fel, hogy kötekedjen. De ha valakit az égvilágon semmi nem érdekel, akkor minek rontja itt a levegőt? Mi a célja ezzel? Értem én, hogy poén a trollkodás, néha mi is felmentünk HUN-1re részegen szaros_faszu accal 10 percig szart hányni, és tizen visszaszóltak, hogy anyád, és röhögtünk, aztán ennyi. De basszus, hogy a fenébe nem lehet 5 év alatt megunni ezt a szintet? Harmadéves egyetemistáról beszélünk, nem egy tizenéves középiskolás hülyegyerekről.
Engem csak olyan szinten érdekel a dolog, hogy tényleg nem értem, mi értelme van évek óta folyamatosan ezt a primitív szintet adni.

This post was edited by -joey- on Jan 17 2017 05:59am
Member
Gold: 834.97
Jan 17 2017 05:59am
Quote (anyd @ Jan 17 2017 12:55pm)
azért nagyvonalakban igen
nyilván egyikünk se gazdasági, politológiai szakértő

semennyi rálátásunk sincs hogy mi befolyásolta ezeket a dolgokat, azis lehet hogy az időjárás

nem lehet ilyen cause and effect A->B->C szintre lebontani akárhány változóval is számolsz, mert nem lineárisak ezek a dolgok hanem jóval több dimenzióban mozognak

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jan 17 2017 06:01am
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2017 06:01am
Quote (anyd @ Jan 17 2017 11:52am)
>>a szovjetúnió egy változó

az a legfontosabb változó, hogy nekik értelmes népük, oktatáspolitikájuk és vállalkozáspolitikájuk van

pls ne szakértsetek meg olyan dolgokat, amiben nem vagytok nagyon otthon

ennél idegesítőbb dolog nincs nagyon
Member
Jan 17 2017 06:02am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 17 2017 12:59pm)
semennyi rálátásunk sincs hogy mi befolyásolta ezeket a dolgokat, azis lehet hogy az időjárás

nem lehet ilyen cause and effect A->B->C szintre lebontani akárhány változóval is számolsz, mert nem lineárisak ezek a dolgok hanem jóval több dimenzióban mozognak

A legeslegjobb professzorok se tudnak biztosat mondani.

De ha létezik A és B, és tudjuk hogy miben különböznek, akkor a különbségekben kell keresni a sikeresség arányát is

Quote (Atranaxia @ Jan 17 2017 01:01pm)

Hallgatlak

This post was edited by anyd on Jan 17 2017 06:03am
Member
Jan 17 2017 06:05am
Quote (-joey- @ Jan 17 2017 12:59pm)
Igazad van, nyilván elmehetnék mellette, de...

Ha fórumozók nagy részét zavarja, akkor miért nem bannoltatjuk ki a picsába? Régebben azért működött ez. Az összes postja spam vagy flame, simán kigyűlhetett volna az évek alatt tízszer is a 100%. Te se szereted, amit csinál, a sub nagy része nem szereti, mert értelmetlen. Fura, hogy mégis én mondom ki egyedül, hogy zavar. Aláírom, hogy én se vagyok a legjobb példa, mert Diablon kívül nem sok témában vagyok aktív, de azért ne tegyük egy lapra az én fórumozásomat az övével. Amelyik téma érdekel, abba próbálok érdemben hozzászólni. Érted, nem azzal a konkrét céllal jövök ide fel naponta, hogy valakibe belekössek. Cpt-vel akármennyire nem vagyunk egy hullámhosszon, ő se azzal a konkrét céllal jön fel, hogy kötekedjen. De ha valakit az égvilágon semmi nem érdekel, akkor minek rontja itt a levegőt? Mi a célja ezzel? Értem én, hogy poén a trollkodás, néha mi is felmentünk HUN-1re részegen szaros_faszu accal 10 percig szart hányni, és tizen visszaszóltak, hogy anyád, és röhögtünk, aztán ennyi. De basszus, hogy a fenébe nem lehet 5 év alatt megunni ezt a szintet? Harmadéves egyetemistáról beszélünk, nem egy tizenéves középiskolás hülyegyerekről.
Engem csak olyan szinten érdekel a dolog, hogy tényleg nem értem, mi értelme van évek óta folyamatosan ezt a primitív szintet adni.

az a baj hogy az ő fejével akarsz gondolkozni, meg ilyen olyan attribútumokat társítani hozzá, és úgy érzed hogy az ő lénye teljesen ellenkezik azzal amit te képviselsz. más pedig nem megy ennyire messzire mert nem úgy működik mint te, szerintem az emberek 80%a itt kurvára leszarja őt meg az ilyen dolgokat (felnőttünk talán? én sem ugranék már úgy tassassinra mint régen pl) és ugorja a postjait, 0 gondolatot vagy érzést fektetve a dologba. ajánlom a mindfulness meditációt ha akarsz a stresszen oldani egy kicsit
Member
Jan 17 2017 06:07am
Quote (anyd @ Jan 17 2017 01:02pm)
A legeslegjobb professzorok se tudnak biztosat mondani.

De ha létezik A és B, és tudjuk hogy miben különböznek, akkor a különbségekben kell keresni a sikeresség arányát is

Hallgatlak

igen, csak nem 3 különbség van, hanem 100ezermilliárd végtelen. a legtöbb ember aki meg szeret lázadni a rendszer ellen (ahelyett hogy önmagában keresné a problémát), inkább aztmondja hogy SZAR FIDESZ, KURVA ORBÁN, CSICSKA MAGYAROK

https://en.wikipedia.org/wiki/Stoicism
Member
Jan 17 2017 06:09am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 17 2017 01:07pm)
igen, csak nem 3 különbség van, hanem 100ezermilliárd végtelen. a legtöbb ember aki meg szeret lázadni a rendszer ellen (ahelyett hogy önmagában keresné a problémát), inkább aztmondja hogy SZAR FIDESZ, KURVA ORBÁN, CSICSKA MAGYAROK

https://en.wikipedia.org/wiki/Stoicism

"ok"

Az hogy legálisan kilopják a szemünket is az nem probléma, a probléma azokkal van akik ezt nem tűrik szórlanul
most meggyőztél, fidesz szavazó lettem
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2017 06:10am
Quote (Atranaxia @ 17 Jan 2017 13:01)

Mondjuk tökre nem értem mi alapján állítod ezt, nem cáfoltad amit írt, pusztán kijelentetted, hogy nincsenek ebben otthon
Member
Gold: 33,265.80
Jan 17 2017 06:11am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Jan 2017 12:48)
nem mindenki indul ugyanonnan és ugyanolyan körülmények közül, meg ugyanolyan történelemmel, van akinek jobb volt a pozíciója to begin with

Igen, tudod, gazdpolt tanultam. Ezeknél az országoknál jobb, vagy Csehország esetében kb. egyenlő helyzetből indultunk a rendszerváltás után.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12930313233129Next
Add Reply New Topic New Poll