Quote (ikszUbi @ Apr 17 2015 02:26pm)
mi a kurvaisten :OOOOOOOOOOOOOOO ezt mér nem láttam még
Release dates August 28, 2015 (US)
:))))))))))))) na addig még mindenképp élni akarok
augusztusban no fap honapot tartok majd és azon a napon addig verem majd a faszom mig bele nem fulladok a sajat gecimbe :XD
uh de jo lesz
jobban várom mint a wod releaset
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 17 2015 02:30pm)
majd rajossz
veget vetni nem tudsz a szenvedesnek, ahogy oregszel egyre tobbet baszogatnak majd, es a lottot sem viszed el
a penzesek nagyon vigyaznak am arra hogy megmaradjal csoro droidnak, a vilag meg elvarja toled hogy elorelepjel, hogy csaladod legyen, hogy megkevesebb idod legyen magadra. elobbutobb valami fehernep is radtelepszik es kiszivja beloled a megmaradt elniakarast is
deha felcsapsz robin hoodnak akkor vagy osszejonnek a dolgok es elsz mint marci hevesen, vagy legalabb vege lesz
befogod latni senee, okos gyerek vagy te
rohadjon meg az egész szemét világ
ja am azt kéne kitervelni vmi fasza merényletet egy-két tolvaj, ország-világ előtt nyilvánvaló hazugságokat kamerába nevetgélő faszjancsi ellen aztán vagy bejön vagy nem de akkor még mielőtt elkapnak kinyirni magam mert én nem megyek félállatok közé börtönbe ahol épp csak addig vernek/basznak amig még pont nem halok meg every day
de egy jó munkához több ember kell kapcsolatok és nekem nincs és nem is akarok amugy se bizok senkiben szoval min zseninek kell lenni h egyedül véghezvigyél vmit ami meg nem vagyok csak szaros 112 lett az iqm azon a hülye menzás teszten is
azért lehet ha végleg ráunok kitalálok majd vmit
alagutat asni pl lázárjaniék házához azt egy este mint a vakond feltörök a házukba lekötözöm azt a faszt a feleségét megrapelem és csak utána vágom el a torkukat falra meg felirom a vérrel h tóni te vagy a következő de trükkös leszek mert nem ő lesz a következő hanem mondjuk a zsigamarci vagy a szijjaspetya