d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Est-ce Que Tu Est Charlie? > Mit Gondolsz A Szolasszabadsagrol
Prev1293031323343Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2015 08:59am
Quote (Anarkin @ Jan 17 2015 04:56pm)
nekem is ez a bajom most kicsit az utolsó 5-6 oldallal

előtte tök jó tldrek voltak, minden leírta egy kicsit más árnyalatban, hogy mit gondol az utóbbi eseményekről

aztán meg átment ilyen "tulajdonképpen semmi olyat nem mondok ami jelentene is valamit, de azt legalább jó sokszor és magabiztosan"-ba :wacko:

Kicsit olyan ez mint amikor a hisztis kisgyerek mindenáron azt akarja hallani, amit szeretne.

Alapból szarsz a véleményére és még el is várod, hogy fogadja el amit állítasz.
Member
Gold: 80.00
Jan 17 2015 09:08am
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 15:59)
Kicsit olyan ez mint amikor a hisztis kisgyerek mindenáron azt akarja hallani, amit szeretne.

Alapból szarsz a véleményére és még el is várod, hogy fogadja el amit állítasz.

anarkin pont rád gondolt
amit most leirtál is tökéletesen igaz rád

főleg az utolsó sor xddddddddddddddd
Member
Gold: 343.00
Jan 17 2015 09:10am
blablabla
minden kurvára total pointless

dehát valamivel ki kell töltsük a szánalmas életünket, úgyhogy magyarázunk mindenről mintha bármi jelentősége lenne akárminek is

jöhetne már az a meteor
Member
Jan 17 2015 09:11am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 05:08pm)
anarkin pont rád gondolt
amit most leirtál is tökéletesen igaz rád

főleg az utolsó sor xddddddddddddddd

Ha szarnék josheide véleményére, akkor el se kezdtem volna kommentelni. Ha nem fogadnám el, amiket ír, akkor ugyanolyan stílusban támadnék vissza, mint ő. Ő nem ad nekem hitelt, mert el se tudja képzelni, hogy valaki másképp gondolkodik. Azt viszont továbbra sem értem, hogy te minek írsz ide, a postjaidnak semmi hozzáadott értéke nincs, azon kívül hogy láthatóan neked még mindig menő csúnyán beszélni. ;(

This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 09:11am
Member
Gold: 80.00
Jan 17 2015 09:13am
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 16:11)
Ha szarnék josheide véleményére, akkor el se kezdtem volna kommentelni. Ha nem fogadnám el, amiket ír, akkor ugyanolyan stílusban támadnék vissza, mint ő. Ő nem ad nekem hitelt, mert el se tudja képzelni, hogy valaki másképp gondolkodik. Azt viszont továbbra sem értem, hogy te minek írsz ide, a postjaidnak semmi hozzáadott értéke nincs, azon kívül hogy láthatóan neked még mindig menő csúnyán beszélni.

na hát aztán a te postjaidnak annyi hozzáadott értéke van, leirod ugyan azt 20x és amikor huszadjára is megkapod, hogy alaptalan hülyeség akkor mindenki téged támad
arról meg aztán nem is beszélve, hogy sikeresen derailelted a topicot amiben a szólásszabadságról volt szó és most megint itt tartunk, hogy van-e isten vagy nincs, tök fölöslegesen ugyan azokat a köröket járjuk mert nem birod magadban tartani a szentimentális baromságaidat
Member
Gold: 206.00
Jan 17 2015 09:13am
Quote (ZaturekManfred @ Jan 17 2015 05:11pm)
Ha szarnék josheide véleményére, akkor el se kezdtem volna kommentelni. Ha nem fogadnám el, amiket ír, akkor ugyanolyan stílusban támadnék vissza, mint ő. Ő nem ad nekem hitelt, mert el se tudja képzelni, hogy valaki másképp gondolkodik. Azt viszont továbbra sem értem, hogy te minek írsz ide, a postjaidnak semmi hozzáadott értéke nincs, azon kívül hogy láthatóan neked még mindig menő csúnyán beszélni.

mindjárt jön szmötyi is
Member
Jan 17 2015 09:16am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 17 2015 05:13pm)
na hát aztán a te postjaidnak annyi hozzáadott értéke van, leirod ugyan azt 20x és amikor huszadjára is megkapod, hogy alaptalan hülyeség akkor mindenki téged támad
arról meg aztán nem is beszélve, hogy sikeresen derailelted a topicot amiben a szólásszabadságról volt szó és most megint itt tartunk, hogy van-e isten vagy nincs, tök fölöslegesen ugyan azokat a köröket járjuk mert nem birod magadban tartani a szentimentális baromságaidat

Ismételten megkérdem, hogy ha ennyire felidegesít egy téma, akkor minek olvasod. Senki nem erőltetett semmit, hanem kibontakozott ez a szál és elkezdtünk egymásnak válaszolni. Lendülj túl ezen.

A mocskos szádat meg betudom annak hogy csak 18 vagy, és így próbálsz nyomatékot adni a szavaidnak. Emlékszem még az ősidőkben Angel is mindenkit elküldött az anyjába, aztán pár évvel később visszanéztünk pár topicot, és nézett nagyokat "úristen, mekkora büdös paraszt voltam". Remélem majd egyszer nálad is eljön ez az idő.

Quote (Jancsipapa @ Jan 17 2015 05:13pm)
mindjárt jön szmötyi is

Jaj ne, hozzá már nincs erőm, megint visszavedlek kallerré.

This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 09:17am
Member
Gold: 33,265.80
Jan 17 2015 09:20am
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 16:11)
Ha szarnék josheide véleményére, akkor el se kezdtem volna kommentelni. Ha nem fogadnám el, amiket ír, akkor ugyanolyan stílusban támadnék vissza, mint ő. Ő nem ad nekem hitelt, mert el se tudja képzelni, hogy valaki másképp gondolkodik. Azt viszont továbbra sem értem, hogy te minek írsz ide, a postjaidnak semmi hozzáadott értéke nincs, azon kívül hogy láthatóan neked még mindig menő csúnyán beszélni. ;(

Amugy ha hiszed ha nem en baromira szeretnem megerteni hogyan gondolkozol, de a forum nem a legjobb medium erre.

Majd talan egyszer eloben...
Member
Jan 17 2015 09:22am
Quote (josheide @ Jan 17 2015 05:20pm)
Amugy ha hiszed ha nem en baromira szeretnem megerteni hogyan gondolkozol, de a forum nem a legjobb medium erre.

Majd talan egyszer eloben...

Nem vagy egyedül. Részemről nincs akadálya, hogy találkozzunk, csak azt szégyellem, hogy amióta Pesten élek rám jött 25 kiló felesleg. :D
Member
Gold: 1.00
Jan 17 2015 09:22am
Quote (josheide @ 17 Jan 2015 15:38)
Es te tok oke vagy azzal hogy az egyhaz kap az adonkbol meg ma is ?

Alapvetően, ha csak így szárazon nézzük a kérdést, akkor nem.

Ha onnan nézzük, hogy ebből a pénzből iskolákat üzemeltetnek és karitatív tevékenységet végeznek, akkor már inkább azt mondom, hogy attól függ mennyit.

Egyébként még tovább árnyalja, hogy elvileg a hitközösségük mérete alapján kapják a támogatást, szóval (összegtől függően) az is lehet, hogy csak azok adója, akik a népszámláláson oda tartozónak vallották magukat.

btw elég kár a topic iránya a tudomány vs vallás résztől :/
Go Back To Magyar Topic List
Prev1293031323343Next
Add Reply New Topic New Poll