Quote (Kajnista @ 2 Jun 2012 17:23)
igen? es megmondanad nekem hogy, hol definialtad azt, hogy a GoHomeAndKeepFlamingOnJsp(); fuggvenynek a parametere, illetve argumentuma int (integer) (decimalis numerikus egesz)?
tovabba hol deklaraltad a GoHomeAndKeepFlamingOnJsp(); fuggveny tipusat? void? avagy procedure? mert ha nem es fuggveny akkor kell, hogy legyen vissza teresi ertek, idiota pl:
.h fajlban egy osztalyon belul:
public: szekcioba:
int GoHomeAndKeepFlamingOnJsp(int nRage);
private szekcioba:
int m_nRage;
inicializaltad az erteket a konstruktorba?
hat nem.
.cpp:
konstruktor
destruktor
majd tipus amit kihagytal es CClass::GoHomeAndKeepFlamingOnJsp(int nRage)
{
/* azt csinalsz a nRage itt amit akarsz, hiszen amit fuggveny meghivaskor megadsz, itt azt atlehet adni, retvalnak, amely public fuggenyel returnol a visszateresi ertekel amely a mainba megegyezo tipussal ekvivalens kell hogy legyen*/
}
// tehat main ba pl peldanyositani kene az osztalybol, a .h ba eloszor is kell egy extern,
cpp pedig new, CClass *pClass = new CClass();
mand pClass-> on keresztul tudod elerni az osztaly adattagjait es metodusait,
bekell vezetni egy valtozot, pl: int nRage2 = pClass->GoHomeAndKeepFlamingOnJsp(70);
nRage2 erteke 70 lesz igy es a ciklusod is eleg lagy hogy ciklusmagba inkrementaltatod az nRage -t nRage++ al ugyebar ( nRage = nRage + 1 ),
ahogyan a 40 szer lefut a ciklus, mert 40 percet tartozkodtam ott, ehhez te nem hallottam DateTime type rol?
neked meg nagyon sokat kell tanulnod.
se main, se header, se konstruktor, se destruktor, se memory optimization, nagyon gyenge, meg a fuggvenynek se adtal tipust, sot a parameterenek, illetve argumentumanak sem.
ezt igy nem is lehet buildelni es compilelni, annyi errort kapsz amennyit meg eletedben nem lattal.
Azt azért mondd már meg, hogy honnan szoptad ki, hogy ez C++?

Másrészt meg csak egy kis kódrészletet írt, teee, programozók gyöngye!

A bold részeken jót mosolyogtam. Nem angolul dolgozol, igaz?

Ahogy nézem, nem is fogsz!