Quote (beni @ Mon, 18 May 2009, 22:12)
Ők segítik egymást. Mi meg idegen ország fiait ültetjük hatalomra Mátyás király óta kb.
Persze lehet egymásra mutogatni, de a fő kérdés, hogy TE mit teszel azért, hogy ez ne így legyen? Mert utálkozni könnyű. Merthogy magyar a magyarnak alávág ahol csak tud.
Kétpofára tömi a szennyt amit letolnak az arcán. Hiába szidod a médiát, az előbb mintha mentél volna nézni azt a szar műsort a tv-ben. Akkor ki a főbalek a történetben?
csőbe akarsz huzni , én röhögni mentem azon a hülyeségen , mert utálom öket és láttam öket szenvedni ott a viz alatt :c ez joleset

amugymeg igazad van a magyar ott tesz be a másiknak ahogy tud , ez igaz , de én most leszarom a témát , ne nézz má engem ien árpádsávos verjükszétarendőröketmervédik a parlamentet zuzzunkszét mindent embernek .
Én csak azt ecsetelem hogy mien furcsa is a viláág , én nemaztmondom hogy Minden de minden miattuk van , de hogy érdekesen csinálják a dolgaikat az szent , és hogy ebből lessz valami.Nemtom mi de mind1 is csaknemérjük má meg , én meghallgatom/olvasom az álláspontodat , de elkell ismerned hogy érdekes dolgok vannak.