atya úr isten, te ezeket honnan szoptad össze, azt nem tudom.
nem fogok órákig magyarázkodni a subnak, hisz ők is leszarnak engem, én is leszarom őket... de valahogy gondoltam, h ha postolni fogod ezt, akkor úgy adod elő, hogy természetesen én legyek a balfasz madár

de ezeken mosolyogtam:
"meg ha a lakasa kozelebe kerulok akkor engem ott kinyirnak, meg neki vannak am olyan ismerosei akik mar embert is oltek, hudebuszkevoltra"
MIVAN? :DDDDDDDDDDDDD
ezeken esküszöm csak röhögni tudok, fogalmam sincs ezt honnan szoptad elő ^^
Annyit mondtam, h megkeserítem az így is szar "életed", meg hogy kegyetlenül rád fogok szállni, amit komolyan is gondoltam... de ilyen h a lakásom közelébe jössz kinyírnak :DDDD lol.
"vrt kicserelte unpermre"
:DDDDDDDDDD
Még azon is mosolygok, hogy teljesen azt állítod, hogy a tied a full ama, a bb-k, és minden... amikor együtt UT-ztünk, 1ütt csináltuk a resetet, és a részesedés meg az nekem nl ama volt. Te részesedésed meg 30k fg volt... Így is volt megbeszélve, de úgy tűnik hirtelen ez is feledésbe merült.
btw a megállapodásunk az volt, hogy visszaadom neki a bb-t (aztmondta, hogy el tudja adni, ami asszem vmi 30k++ hufot ér) + 32k hufot + az amát(az is eladható), és én csak annyit kértem cserébe, hogy szálljon le rólam, és a családomról.
Megállapodtunk... megígérte, hogy békénhagy utána... de most szarik a megállapodásba, és megint fenyegetőzik. Nem szeretem ha átbasznak, és csak emiatt vagyok pipa.
elég szánalom, hogy ki tudja színezni a dolgokat ez a patkány, de már megszoktuk tőle.
This post was edited by David_ibolykane on Dec 30 2008 07:25pm