d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > I-doser - Olvassátok El, érdekes
Prev12345616Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 13.37
Warn: 60%
Jul 6 2007 02:14pm
Quote (TheStriker @ Fri, Jul 6 2007, 08:12pm)
Quote (malacking @ Fri, Jul 6 2007, 08:09pm)
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 09:34pm)
QuickHappy nekem szartse csinált.
bár lehet, hogy azér, mer akkora emo vagyok, meg lelki sérült, hogy nekem már kurvamindegy, és ehhez kevés egy ilyen szar program.

áháháhháháháhá SZAKADVA A NEVETÉSTÖL LEDÖLTEM A SZÉKRÖL ÁÁHÁHÁHÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÁHHÁÁHHHÁHÁH VÁGD FEL AZ EREID HÁHHÁÁ rofl

ANTI EMO HERE

láccik hogy itt 1 ujjab divat emo hogy iet ki mer irni:D

( jajne most megsértettem a lelkivilágát sirni fog:D)

Te mit szívtál?

i-dose-t ^^
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 6 2007 02:15pm
semmit nem kellet szvnom a hatást elöhozta az amit ez irt^^^^^^^^biggrin.gif
Member
Gold: 280.00
Jul 6 2007 02:16pm
Quote (farki @ Fri, Jul 6 2007, 07:42pm)
Nitrous.drg -t most nyomtam le.

Ez a topic tökéletes lesz arra, hogy leírjam a tapasztalatokat biggrin.gif
Nos, elkezdtem hallgatni csukott szemmel, olyan 10% környékén elkezdtek remegni a kezeim. Aztán nem tudtam csukva tartani a szemeim.30%-nál elkezdtem röhögni nem tudom min, de most is, hogy ezt írom, megint röhögök biggrin.gif
Aztán 40-50% környékén már bírtam "komolyan" ülni, néha remegtek a végtagjaim, azt kb. ennyi.
Egyáltalán nem vagyok fáradt, nem halucinálok, viszont nagyon jó kedvem van, s most is pl. mosolygok. Tök furcsa, de mosolygok.

bajcli, neked meg:
http://www.i-doser.com/forum/viewtopic.php?t=1158
valakinek nem megy valamelyik, valakinek megy, csak elsőre megy. kísérletezni kell. ha úgy állsz hozzá, h "ez a szar úgyse fog működni" v. pedig "na mikor jön már az effekt na na", akkor nem fog működni.

I-doser MIGHT not work to its fullest your first time using it. Your brain needs to get used to the waves. But by the 2nd-4th time taking it you should start feeling max effects.

NEKEM EZ AZ ABSZINTAL VOLT UGYANEZ
Banned
Gold: 115.60
Warn: 70%
Jul 6 2007 02:36pm
QuickHappy t kipróbáltam..
eredmény:
6-8% fele mosolyogtam akaratom ellenére.. 15% fele egyenesen röhögtem..
50% fele elkezdett fájni a fejem
75% körül idegesitett

érdekes oO
és egy cseppet fáj atm a fejem de kurva kicsit nemmagyon

This post was edited by LaCa on Jul 6 2007 02:36pm
Member
Gold: 27,943.00
Jul 6 2007 02:41pm
bár lehet, hogy azér, mer akkora emo vagyok, meg lelki sérült, hogy nekem már kurvamindegy, és ehhez kevés egy ilyen szar program.

áháháhháháháhá SZAKADVA A NEVETÉSTÖL LEDÖLTEM A SZÉKRÖL ÁÁHÁHÁHÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÁHHÁÁHHHÁHÁH VÁGD FEL AZ EREID HÁHHÁÁ rofl

ANTI EMO HERE

Koncsi, megvédtem a segged, cserébe TÉPD SZÉT!
(most túl emelkedett hangulatom van, hogy ilyen szépen és tudatosan szerkesztett érveléssel vitába szálljak, ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁÁÁHÁHÁÁÁÁÁ ROFL LOL IGZDÉ VÉTÉEFF ÓEMGÉ. - bétévé azért a helyesírásra még ilyen szánalmas szókincs mellett is lehetne figyelni.)
Member
Gold: 280.00
Jul 6 2007 02:43pm
ME MÉRGES KICSITSE LETTEM BOLDOG A KVIK HEPPITŐL:( PEDIG NAGYON AKARTAM MEGVOLTAK A KÖRÜLMÉNYEK

This post was edited by anyd on Jul 6 2007 02:51pm
Member
Gold: 133.50
Warn: 10%
Jul 6 2007 03:12pm
Quote (anyd @ Fri, Jul 6 2007, 08:43pm)
ME MÉRGES KICSITSE LETTEM BOLDOG A KVIK HEPPITŐL:( PEDIG NAGYON AKARTAM MEGVOLTAK A KÖRÜLMÉNYEK

nyomtam egy 20 perces resit utana egy 30perces firstloveot

hát az eredmeny az volt hogy jol zsibbad a kezem es hatamat vagy 80szor kirazta a hideg vegulis nemvolt rossz tongue.gif
Member
Gold: 47.25
Jul 6 2007 03:32pm

ANTI EMO HERE

De paraszt vagy baszdmeg. "Anti emo here"...az milyen? Utod, vagod oket, ahol csak ered? Nekik mar mindegy, szerintem..

En nem utalom az emokat, semmi bajom veluk. Es nem ertem, hogy nemely ember, hogy tudja fanatikusan utalni oket, mikor alig tud valamit roluk..Szerintem nemely emonak tenyleg van ra oka, hogy total depi legyen, es ha az itt emlitett ugymond "anti emo"-k abba a helyzetbe jutnanak amikben nemelyik emo csavo vagy csaj van, akinek tenyleg van ra oka, akkor szerintem meggondolnak, hogy milyen sertesek hagyjak el a szajukat...

Errol ennyit.

Amugy sztem ez a progi inkabb egy placebo. Azt hiszed, hogy hatassal van rad, ezert ugy is erzed. Bar nem probaltam, majd mikor mar lefekudni keszulok letolok valamit, es meglatom, hogy ram milyen hatassal van. Megprobalom ugy csinalni, hogy nem nezem mit nyomok, csak randomba egyet, es megnezni utana, hogy a hatas tenyleg ugyanaz volt-e amit irtak tongue.gif

This post was edited by kabraxis6 on Jul 6 2007 03:35pm
Member
Gold: 27,943.00
Jul 6 2007 03:50pm
egyébként miért "látszik hogy egy ujjabb divat emo", mer ki merem írni?
mér, az igazi emok nem merik felvállalni, hogy emok, csak a divatemok?
az hagyján, hogy akkora paraszt vagy, fiam, hogy az már fájdalmas, de még az is látszik rajtad, hogy az egész szubkultúráról kurvára semmit nem tudsz.
az én véleményem meg az, hogy ma az emokat utálni még az emoságnál is sokkal nagyobb divat, viszont szerintem totál sekényes lelkivilágra utal...úgy meg, hogy az egészről ráadásul semmit nem tud, aki pofázik, leírhatatlanul szánalmas.
ha te ilyen vagy, gratulálok hozzá, aztán remélem, amikor meghal anyád és elsírod magad, valaki le fog köpködni, meg pofán fog röhögni, mert egy nyomorék emo vagy.
további szép napot!
Member
Gold: 47.25
Jul 6 2007 03:56pm
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 09:50pm)
egyébként miért "látszik hogy egy ujjabb divat emo", mer ki merem írni?
mér, az igazi emok nem merik felvállalni, hogy emok, csak a divatemok?
az hagyján, hogy akkora paraszt vagy, fiam, hogy az már fájdalmas, de még az is látszik rajtad, hogy az egész szubkultúráról kurvára semmit nem tudsz.
az én véleményem meg az, hogy ma az emokat utálni még az emoságnál is sokkal nagyobb divat, viszont szerintem totál sekényes lelkivilágra utal...úgy meg, hogy az egészről ráadásul semmit nem tud, aki pofázik, leírhatatlanul szánalmas.
ha te ilyen vagy, gratulálok hozzá, aztán remélem, amikor meghal anyád és elsírod magad, valaki le fog köpködni, meg pofán fog röhögni, mert egy nyomorék emo vagy.
további szép napot!

Owned.

En is kb igy vagyok vele, mint ahogy postoltam is. Nem hiszem, hogy aki utalja oket, azoknak sokat artanak az emok, max a felvagni kivano fake emok, akik csak a figyelemert teszik. De ez a szanalom, hogy lefikazni olyat, aki valojaban emo, es tenyleg lelkibeteg, ez mar utalek es alattvalo. Szerintem a non-emosok se kedvelnek ha az O eletviseletuket fikaznak..
"Do unto others, as you would have them do unto you"...

Off..
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345616Next
Add Reply New Topic New Poll