Quote (FaceOfInsanity @ 24 Oct 2019 19:32)
azert ez igy eros tulzas, milyen fajta jatekoknak van akkor atm piaca? egy 2352364234. battle royal gamenek?
szerintem ismet rengetegen megvennek csak ugy mint 2012-ben, foleg egy ilyen nevvel
nem, most epp varja a piac, mire harapnak ra sokan a moba, hero shooter, looter shooter meg a battle royale utan, aztan majd azt kopipasztazzak 50en
de a lenyeg, hogy live service legyen, vagy legalabb valami lootbox legyen benne, anelkul nem adja ki a kiado

d2nek nem annyira piaca nincs, mint inkabb nem fog senki (legalabbis az ilyen actiblizz-szintu publisherek) kiadni egy jatekot, amit megveszel egyszer, aztan kesz (d3on is lehet latni, mekkora supportot kapott az evek soran, pedig micsoda orbitalis top seller volt)
dehat ne nekem legyen igazam, etc, ha bejelentik, majd ranezek biztos
(utolso mondat erdekes, nyilvan nagyreszt a marketingen mulik, de en marha kivancsi leszek, mennyi lesz az a rengeteg. d3 eladasai meg valamilyen szinten a d2 sikeret lovagoltak meg, meg a fasza trailert, aminek a fele el lett hagyva.
d4 viszont a d3-at, a diablo immortalt, meg a sorozatos hasonlo blizzard-blamakat kovetne... igy nem tudom, mennyi maradt az emberek "markahusegebol" arra, hogy erre egybol befizessenek. fanok mindig vannak, de na.)