Quote (LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti @ 5 Jun 2019 14:28)
amúgy eléggé hirtelen felindulásból lett kitalálva úgy látom, mármint még te magad is azt mondtad itt a EU szavazás után, hogy kár hogy nem gondoltatok BP-i polgi jelöltre
Disz! Erre én is emlékszek.
Quote (Senee @ 5 Jun 2019 14:34)
minél hirtelenebben, minél többfelé kell szakítani az ellenzéket
így biztos a fidesz győzelem
még az utolsó hónapban kitalálják, hogy ez is indul meg az is indul és akkor úgy már (2×)100% lesz a Fidesz győzelme
mellette Puzsér a csatornáján másfél órás értelmetlen zagyvaságokról tesz fel videókat (gondolom utalva az echo tv meg a kormánymédia szintjére - csak ezzel az a baj, hogy a nézőnek bele kell gondolnia, hogy ő arra gondolt, hogy ők arra gondoltak, hogy....quatrocsavar)
Disz,
Quote (-joey- @ 5 Jun 2019 15:09)
Nem sok esélyt látok Tarlós leváltására.
Ugyanúgy itt sincs ellenzéki összefogás.
A Momentum jelöltjének utánanézek majd, a többi ellenzéki jelöltből semmit nem nézek ki, bár Puzsérnak a sétáló Budapest elképzelése alapvetően tetszik, csak sajnos túlságosan utópisztikus.
end disz!
De legalább ők is beismerték hogy Utópisztikus, és nem is azt ígérik hogy 3-4 év alatt véghezviszik, hanem hogy elindulnak az úton.
Nekem pl az is tetszik hogy (ahogy egy nem régi videójukban is mondták) nem 5ös meg 6os metrót ígérnek, meg bővítést, stb, Hanem pl villamos vonalat hosszabbítanak, meg járatokat indítanak. Sorolta hogy mit hol meg hová, de nem vagyok pesti úgyhogy nem mondtak sokat az utcanevek, nem is jegyeztem meg belőle sokmindent.
melóban vagyok, nem tudom most megkeresni meg linkelni.