Quote (bajcli @ Mar 1 2019 07:23pm)
nem nagyon ertem ezt a posztot, leirsz valamit, aztan sajat magadat cafolod meg (sajat magambol kiindulva en se baszakodnek, hogy egy 15ezres lapot szervizeltessek meg RMAztassak, meg mittudomen)
gondolom, az a lenyeg, hogy minden elbaszodhat artol fuggetlenul, de azert nem gondolnam, hogy egy kozep- vagy felsokategorias alaplap csak azert kerul 5szor annyiba, mint egy olcso, mert van rajta RGB led, meg az overwatch ligas bostoni bazdelore ugyanazokkal a draga alaplapokkal jatszik
+ mint irtam, ha egy olcso mobom szallt volna el, nem lett volna hova visszakuldjem szervizelni, mert nem lett volna ra 3 ev garancia
gigabyte dolgot meg total mashogy latom, pont gigabytera akartam cserelni a meghalt lapomat, es sokkal dragabbak voltak, mint barmi mas (bar kifuto szeria, szoval gondolom, inkabb az hatarozza meg az arat, hol mennyi van meg raktaron)
pedig ki kell ábrándítsalak, ezek úgy készülnek 90%ban, hogy ugyanazon a gyártósoron megy végig csak egyes fajták több programozáson esnek át (több funkciót nyitnak ki rajta). Sőt mivel ez nem életvédelmi holmi, így class1 szabályok vonatkoznak rá szóval kb le is fossák.
legalábbis gyárakban ahol voltam így volt, de még legyen az volvo, bmw stb autóipari elektronikán is.