Quote (NoobHunter @ 25 Feb 2019 18:12)
na megvolt a beszelgetes, ma odamentem hozza aztan szoltam neki hogy temazzunk.
igazabol nem akartam még de tegnap este 10 kor írt messengeren hogy holnap7 re menjek, semmi kérdés hogy tudok e semmi legyszives...
mondtam neki hogy tudom hogy a felettesem és azt csinalom amit mond de ne ossza be a szabadidomet hogy mikor és hol leszek, ha azt akarja hogy menjek be korabban akkor azt hétköznap munka közben kérdésként tegye fel hogy esetleg tudnék e
ekkor felhozta ő a témát hogy mindjárt kirúgja a srácot és engem áthelyezne, mondtam neki hogy nekem ez nem pálya, akkor nem fogok itt dolgozni. mint vártam ez nagyon nem tetszett neki és végül abba maradtunk hogy péntekig fel kell vennem egy embert, oldjam meg az egészet egyedül, neki mindegy hogy de ha a bérigényt 300 fölé kérik akkor ugyan ott vagyunk szóval overall szarhugy pénzért péntekig találnom kell valakit
kurvára nem értem mert akkor ugyan ott vagyunk, hogy a létszám marad csak egy valaki szarul fog keresni
Ha van valami amivel besarozhatod az egesz ceget akkor finoman baszd a pofajaba hogyha nem lehet normalisan megegyezni akkor lehet ezt mashogy is csinalni.
Ahonnan eljottem mert valamiert nem tetszett es gecizni probaltak, egybol mondtam hogy ok akkor ratok huzom a vizes lepedot ha baszakodtok, egy etteremben ahol dolgoztam estenkent kijottek a patkanyok az epulet alatt levo kb 200 eves csatornarendszerbol, mindent osszemaszkaltak meg probaltak felzabalni, es hat ezt sokszor lattam meg a kamerak is. Mondtam hogy ennyi honap munka utan ennyi a vegkielegites, eloszor kirohogtek hogy mit akarok, utana meg mondtam hogy ok, leszarom azt a penzt mert nem kenyerre kell, de szerintem jobban jarunk mind a ketten ha egyenlore senki nem tudja meg hogy fel meteres patkanyok szaladgalnak az etteremben meg a konyhaban es semmit nem tesznek.
Legjobb taktika a vilagon imo, azert mert valaki feletted van az nem jelenti azt hogy mindent megtehet.