d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kire Fogsz Szavazni Az Európai Parlamenti Vlsztásn
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Dec 5 2018 03:54pm
Quote (Eoghan @ 5 Dec 2018 22:29)
Az, hogy a Momentum novekedni tudjon az inkabb egy vágy a reszedrol vagy tenylegesen ugy gondolod, hogy a Momentum a jelenlegi politikajaval (kulonckodunk mindenben, belegazolunk jonak igerkezo kezdemenyezesekbe[lasd. Puzser finom ekezese a nyilatkozatokkal]) es a Momentum jelenlegi arcaival (pl. Fegyor, aki neha ugy kommunikal, mint aki mentalisan serult es kb.barmelyik fideszes "ujsagiro" ugy fingatja, ahogy akarja), szoval tenyleg jo nekunk, ha egy ilyen part novekszik? Ertem en, hogy fiatalok, nem tudjak mit akarnak, kezdok, etc.. de ha valamihez nem ertek, akkor legalabb nem nyitom ki a szamat, de ez nem sikerul. Az meg mar csak egy mellekes szal, hogy pl. hova tunt Soproni Tamas vagy Orosz Anna? Ket olyan arc voltak a Momentumban, akikre kurvara erdemes volt figyelni, tok jo gondolatok jellemeztek oket, ertelmes beszeduk volt (pici poszeseg belefer) es nem volt olyan kinos hallgatni, mint Fegyort, de ez persze egy egyeni preferencia.

Amugy ne erts felre, en a nolimpia alatt aktivan kampanyoltam a Momentum tamogatasa mellett, ismerosoket gyoztem meg, hogy menjenek el alairni, orultem, hogy parttal alakulnak es aprilisban siman rajuk ikszeltem, mert frankon hittem bennuk.
Aztan a valasztasok utan valami egeszen megmagyarazhatatlan dolog tortent a part kommunikaciojaban, rettenetesen antipatikus lett az egesz es az az erzesem van, hogy a Momentum jelenleg olyan, mintha par jomodu, overeducated fiatal epp kiprobalna magat a politikaban es kesz (nyilvan sarkitok).

Szerintem a Momentum jelenleg a legértelmesebb párt Magyarországon. Lehet, hogy egy év múlva összeáll valami jobb formáció, összeáll Hadházy, Szél, Vona, MZP és létrejön valami olyan mozgalom vagy párt, ami képes jobb szakértőket és politikusokat bevonzani, akkor én nem fogok tovább a Momentum mellett agitálni.

De most a Momentum a legjobb, jó szakértőkkel, tehetséges fiatalokkal, egy tanulni és nőni képes párt.

Soproni Tominak és Orosz Annának pedig elfogytak a megtakarításai. Bedobtak mindent az OGY kampányba és eddig birták, visszatértek a munkajukhoz.

És az a jelenség amiről beszélsz az sajnos abból adódik, hogy jelenleg az van a Momentum élén, aki fizetés nélkül el tudja vállalni a vezetői szerepet.

Member
Gold: 13,000.00
Dec 5 2018 04:00pm
nem tudom a jelenlegi hozzaallasukat a migranskerdeshez, de ha hasonlo a fideszehez akkor a jobbikra
ha valtoztattak a nezeteiken akkor mkkp, hatha veretnek egy csirkes stuntot az ep-ben is
nn libsi ep kepviselo ty
Member
Gold: 43.51
Dec 5 2018 09:54pm
Quote (Flutter @ 5 Dec 2018 23:00)
nem tudom a jelenlegi hozzaallasukat a migranskerdeshez, de ha hasonlo a fideszehez akkor a jobbikra
ha valtoztattak a nezeteiken akkor mkkp, hatha veretnek egy csirkes stuntot az ep-ben is
nn libsi ep kepviselo ty

:DD
Member
Gold: 280.00
Dec 6 2018 12:15am
Annak ellenere hogy kezdek teljes apatiaba esni, es a partbol is kilepek lassan a toketlen vezetes miatt, meg mindig nem latok tisztessegesebb, es ertelmesebb partot mint a momentum. Sajnos a kommunikacio gyenge, es van egy ket idegesito figura a tagsagban, de meg mindig rengeteg a normalis, tenniakaro arc
Member
Gold: 43.51
Dec 6 2018 01:09am
Quote (anyd @ 6 Dec 2018 07:15)
Annak ellenere hogy kezdek teljes apatiaba esni, es a partbol is kilepek lassan a toketlen vezetes miatt, meg mindig nem latok tisztessegesebb, es ertelmesebb partot mint a momentum. Sajnos a kommunikacio gyenge, es van egy ket idegesito figura a tagsagban, de meg mindig rengeteg a normalis, tenniakaro arc

Kb ez amúgy
Member
Gold: 22,413.07
Dec 6 2018 01:14am
Quote (Flutter @ Dec 5 2018 11:00pm)
nn libsi ep kepviselo ty

ez elég hirtelen gyorsult 0-ról sieg heilre
Member
Gold: 1,593.00
Dec 6 2018 03:15am
Kileptem a momentumbol sracok. Mao azt mondta hogy ezt igy nem lehet mert bedol a part a gecibe ha ovodasok akarnak politikusosat jatszani.
Member
Gold: 3.03
Dec 6 2018 03:46am
Quote (Smat @ 6 Dec 2018 10:15)
Kileptem a momentumbol sracok. Mao azt mondta hogy ezt igy nem lehet mert bedol a part a gecibe ha ovodasok akarnak politikusosat jatszani.

csak az agyagkatonák, mi?
Member
Gold: 17,767.00
Dec 6 2018 03:49am
Quote (TassassinHc @ 6 Dec 2018 11:46)
csak az agyagkatonák, mi?

elmosolyodtam Tass egy posztjan

ezt beirjuk a brigadnaploba!
Member
Gold: 3.03
Dec 6 2018 03:55am
Quote (SteelMeetsSteel @ 6 Dec 2018 10:49)
elmosolyodtam Tass egy posztjan

ezt beirjuk a brigadnaploba!

melegség öntötte el a szívemet
de lehet, hogy csak a nyálam csorog.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll