Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 8 Mar 2017 04:34)
irtam egy jo hosszu postot telon, aztan veletlenul felrenyomtam postolaskor, de lehet jobb is, van itt par momentum tag jspn xd
nem kell, hogy minden tetszen amit csinalnak, nekem se tetszik, szerintem is egyszerubb lenne fejbeloni orbant, de en egyelore a momentumnak is orulok
+a postjaidat elolvasva biztos vagyok benne, hogy par honappal ezelott, vlmi ilyesmi velemenyed lett volna a mostani partrol: "ilyen demagog szarsaggal, mint nolimpia nem lehet hirnevet szerezni, mit akarnak ezek? fidesz iranyitja a sajtot, lehetetlen ilyen huzast keresztulvinni" blablabla
Nop.
Az olimpia ellenes aláírásgyűjtés egyértelműen sikerre volt ítélve, mert nem csak azok aláírására lehetett számítani, akik valóban gazdasági megfontolásból írták alá, hanem azokéra is, akik a Fidesz (lopása) ellen akartak hangot adni a véleményüknek.
Végtelenül sajnálatos az a tény egyébként, hogy leginkább azért nem rendezünk meg egy világversenyent, mert kisebb projekteknél nehezebb lopni. Az aláírásgyűjtés sikeressége után nem sokkal bejelentették, hogy űrközpontot építenek egy faluban, az üveg hídról nem is beszélve. Nyilván részben fricska a kormány részéről: "Háhá, akkor ezentúl tényleg értelmetlen projektek keretében fogjuk ellopni a közpénzt."
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Mar 2017 08:05)
3 topic van erre, nyitsz egy negyediket, es csodalkozol, hogy telespammoljak (mint ahogy amugy a masik harommal is tortenik)
megis mi a gecit varsz?
gondolom azert nyitottad, mert igy az is eszreveszi es belehany, akit kibaszottul nem erdekel mar a tema.
Nem csodálkozom. Mondtam én ilyet?
Casual hunsub.
This post was edited by RiNGiSpiLeR on Mar 8 2017 12:32am