d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Momo > Yea, Van Rá Topic.
Prev12345620Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Mar 8 2017 12:28am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 8 2017 07:05am)
3 topic van erre, nyitsz egy negyediket, es csodalkozol, hogy telespammoljak (mint ahogy amugy a masik harommal is tortenik)
megis mi a gecit varsz?
gondolom azert nyitottad, mert igy az is eszreveszi es belehany, akit kibaszottul nem erdekel mar a tema.

De meg oda is irja hogy yeah van ra topic. Hogy lehet valaki ilyen szinten vilagtalan?
Member
Gold: 23,391.81
Trader: Trusted
Mar 8 2017 12:28am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 8 Mar 2017 04:34)
irtam egy jo hosszu postot telon, aztan veletlenul felrenyomtam postolaskor, de lehet jobb is, van itt par momentum tag jspn xd
nem kell, hogy minden tetszen amit csinalnak, nekem se tetszik, szerintem is egyszerubb lenne fejbeloni orbant, de en egyelore a momentumnak is orulok

+a postjaidat elolvasva biztos vagyok benne, hogy par honappal ezelott, vlmi ilyesmi velemenyed lett volna a mostani partrol: "ilyen demagog szarsaggal, mint nolimpia nem lehet hirnevet szerezni, mit akarnak ezek? fidesz iranyitja a sajtot, lehetetlen ilyen huzast keresztulvinni" blablabla

Nop.
Az olimpia ellenes aláírásgyűjtés egyértelműen sikerre volt ítélve, mert nem csak azok aláírására lehetett számítani, akik valóban gazdasági megfontolásból írták alá, hanem azokéra is, akik a Fidesz (lopása) ellen akartak hangot adni a véleményüknek.

Végtelenül sajnálatos az a tény egyébként, hogy leginkább azért nem rendezünk meg egy világversenyent, mert kisebb projekteknél nehezebb lopni. Az aláírásgyűjtés sikeressége után nem sokkal bejelentették, hogy űrközpontot építenek egy faluban, az üveg hídról nem is beszélve. Nyilván részben fricska a kormány részéről: "Háhá, akkor ezentúl tényleg értelmetlen projektek keretében fogjuk ellopni a közpénzt."

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Mar 2017 08:05)
3 topic van erre, nyitsz egy negyediket, es csodalkozol, hogy telespammoljak (mint ahogy amugy a masik harommal is tortenik)
megis mi a gecit varsz?
gondolom azert nyitottad, mert igy az is eszreveszi es belehany, akit kibaszottul nem erdekel mar a tema.

Nem csodálkozom. Mondtam én ilyet?
Casual hunsub. :P

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Mar 8 2017 12:32am
Member
Gold: 2,751.03
Mar 8 2017 12:53am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Mar 8 2017 08:28am)
Nop.
Az olimpia ellenes aláírásgyűjtés egyértelműen sikerre volt ítélve, mert nem csak azok aláírására lehetett számítani, akik valóban gazdasági megfontolásból írták alá, hanem azokéra is, akik a Fidesz (lopása) ellen akartak hangot adni a véleményüknek.

Végtelenül sajnálatos az a tény egyébként, hogy leginkább azért nem rendezünk meg egy világversenyent, mert kisebb projekteknél nehezebb lopni. Az aláírásgyűjtés sikeressége után nem sokkal bejelentették, hogy űrközpontot építenek egy faluban, az üveg hídról nem is beszélve. Nyilván részben fricska a kormány részéről: "Háhá, akkor ezentúl tényleg értelmetlen projektek keretében fogjuk ellopni a közpénzt."

Nem csodálkozom. Mondtam én ilyet?
Casual hunsub. :P

jo hogy errol utolag megmondtad, hogy sikerre volt itelve, es meg jol meg is indokoltad,
na nembaj , majd meghallgatjuk a velemenyed, mikor a momentumnak par even belul 2/3a lesz))
Member
Mar 8 2017 12:58am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 8 Mar 2017 08:53)
jo hogy errol utolag megmondtad, hogy sikerre volt itelve, es meg jol meg is indokoltad,
na nembaj , majd meghallgatjuk a velemenyed, mikor a momentumnak par even belul 2/3a lesz))

Te most komolyan azt akarod megmondani, hogy én mire gondolok/gondoltam ahelyett, hogy a saját álláspontod fejtenéd ki a témában? Lehet, hogy az talán célravezetőbb lenne, feltéve ha érdemi eszmecserét szeretnél folytatni.
Member
Gold: 206.00
Mar 8 2017 12:59am
Quote (lacketto @ Mar 8 2017 02:32am)

tartozol egy perccel ezért

Quote (RiNGiSpiLeR @ Mar 8 2017 08:58am)
Te most komolyan azt akarod megmondani, hogy én mire gondolok/gondoltam ahelyett, hogy a saját álláspontod fejtenéd ki a témában? Lehet, hogy az talán célravezetőbb lenne, feltéve ha érdemi eszmecserét szeretnél folytatni.

tudhatnád már, hogy ragyafej csak ezt a fellengzős szart tudja nyomatni
csak tudnám, hogy mire

This post was edited by Jancsipapa on Mar 8 2017 12:59am
Member
Gold: 2,751.03
Mar 8 2017 01:16am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Mar 8 2017 08:58am)

mar megtortent a masik 5 topikban
de majd jon toldi es jol elbeszelget veled, ha erre vagysz, emiatt kar aggodni
Member
Gold: 0.00
Mar 8 2017 01:37am
Ki ez az MSZP akit folyton emlegettek? Létezik még ilyen ma? Gyurcsány mondjuk tényleg gg-zhetne már végleg ebből a létből :D

Member
Gold: 0.00
Mar 8 2017 01:38am
Fuggetlen medium
Hvg

Meg ugy general kurva jo a topic
Member
Mar 8 2017 02:04am
Quote (llllllllllll @ 8 Mar 2017 09:38)
Fuggetlen medium
Hvg

Meg ugy general kurva jo a topic

Senki nem állította, hogy a HVG független.
De mivel bal érzületű média és Fidesz-ellenes, ezért a MoMo használhatná szócsőként. Rajtuk keresztül lenne lehetőségük, hogy megszólítsanak egy bizonyos réteget. De, ha a kommunikációs stratégia miatt kiírják magukat arról a felületről, akkor eléggé limitált lehetőségekkel fognak bírni arra, hogy terjesszék a nézeteiket.

A kommunikáció (főleg egy feltörekvő pártnak) rendkívül fontos. Vegyünk egy vadabb példát: Jobbik. A kezdetekkor sikerült betörni és az embereket megszólítani a radikalizmussal, de azt a bélyeget, amit akkor magukra nyomtak valószínűleg sosem fogják már tudni letörölni magukról. Hiába a "néppártosodás" és a régi eszméktől való eltávolodás, illetve sok esetben elhatárolódás, ez már nem segít. Az emberekben az a kép él a Jobbikról, amivel megjelentek és pozicionálták magukat a politikai térbe. Ha nem vigyáz a MoMo a kommunikációval, akkor az emberek elég hamar be fogják skatulyázni (áhh, ez is ugyanolyan mint a többi) és onnan már nem nagyon van vissza. A MoMo-nak az lenne járható út, ha tényleges alternatívát tudna nyújtani a mostani pártokkal szemben, de ha ugyanúgy kommunikál mint a többi párt, akkor ez nem fog menni.
Member
Gold: 11,500.00
Mar 8 2017 03:12am
engem nem érdekel ez az egész, de azért az elég vicces hogy minden ilyen cikkben átlag 3-15 darab fotó van erről az andrásról
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345620Next
Add Reply New Topic New Poll