d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Elvileg Robbanás Budapesten
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Sep 25 2016 05:04am
Quote (Karan2_Returned @ 25 Sep 2016 12:37)
asd

9/24 was an insidr job hogy orbán invadelhesse líbiát
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Sep 25 2016 06:30am
SZÖGESBOMBA
SZÖGESGOMBA
SZÖGESGYOMBA
SZÖGESGYUMBA
SZÖGESGYURBA
ÖGESGYURCBA
GESGYURCSBA
ESGYURCSÁBA
SGYURCSÁNA
GYURCSÁNY
Member
Gold: 10,257.50
Member
Sep 25 2016 10:44am
Quote (Genthor @ Sep 25 2016 01:39pm)

pont ezen röhögtem ma
nyugatra 2 órával a robbantás után már börtönben vannak az elkövetők, mi meg lassan 24 óra elteltével se tudjuk, hogy mi a fasz történt
és akkor a szemtanúktól kérünk segítséget, mert nyilván nem fog minden idióta belelátni azt amit akar
a helyszínelők mire vannak, szerintem azért nem agysebészet eldönteni, hogy gázszivárgás vagy bomba robbant
és ha bomba, akkor milyen
srsly bazdmeg, ha mi ilyen tempóban dolgoznánk, akkor még lovasszekerekkel közlekednénk
Member
Gold: 22,413.07
Sep 25 2016 11:21am
Quote (llllllllllll @ Sep 25 2016 05:44pm)
pont ezen röhögtem ma
nyugatra 2 órával a robbantás után már börtönben vannak az elkövetők, mi meg lassan 24 óra elteltével se tudjuk, hogy mi a fasz történt
és akkor a szemtanúktól kérünk segítséget, mert nyilván nem fog minden idióta belelátni azt amit akar
a helyszínelők mire vannak, szerintem azért nem agysebészet eldönteni, hogy gázszivárgás vagy bomba robbant
és ha bomba, akkor milyen
srsly bazdmeg, ha mi ilyen tempóban dolgoznánk, akkor még lovasszekerekkel közlekednénk

a rendőrség már ezer éve nem végez hasznos munkát, ha történik egy bűncselekmény felveszik a jegyzőkönyvet amit betesznek a fiókba, kiadnak egy közleményt aztán várják a szemtanúk jelentkezését

amikor előkerül a tettes akkor meg nagymellénnyel közlik hogy 10 éve megfigyelték és 8 éve lehallgatják a telefonbeszélgetéseit, mekkora királyok vagyunk

This post was edited by lacketto on Sep 25 2016 11:22am
Member
Sep 25 2016 11:37am
Quote (lacketto @ Sep 25 2016 05:21pm)
a rendőrség már ezer éve nem végez hasznos munkát, ha történik egy bűncselekmény felveszik a jegyzőkönyvet amit betesznek a fiókba, kiadnak egy közleményt aztán várják a szemtanúk jelentkezését

amikor előkerül a tettes akkor meg nagymellénnyel közlik hogy 10 éve megfigyelték és 8 éve lehallgatják a telefonbeszélgetéseit, mekkora királyok vagyunk

sajnos én is ezt hallom
nemrég történt:

nagyszüleim elmentek bevásárolni, ~fél óra
hazaértek, lakás feltörve, feldúlva, minden érték eltünt, még a 2db baszottnagy síkképernyős TV is
hívják a rendőröket, ~2 perc alatt ott voltak (ezért mondjuk le a kalappal)
nagypapám mondta nekik, hogy valószínűleg a hátsó kerítésen jöttek át, mert ott van 1 lyuk, nézzenek szét gyorsan arrafelé, mert 2 nagy TV-vel azért nem túl egyszerű közlekedni (arra a részre meg kocsival esélytelen behajtani)
neeeem, felesleges. biztos nincsenek már itt. helyszínelőket kell hívni, pár óra múlva megjönnek, helyszínelnek még pár órát, aztán dokumentálnak mindent, 1-2 hét és kiadnak kőrözést ismeretlen tettes ellen, stb stb, aztán " majd lesz valami "
5 perc múlva csörög a telefon, 2 házzal arébbi szomszéd, 2 TV-t talált a telek mögött, valszeg hallották a rendőröket és otthagyták a faszba és elszaladtak
"felesleges lenne már körbenézni"
Member
Gold: 2,751.03
Sep 25 2016 11:58am
Quote (llllllllllll @ Sep 25 2016 07:37pm)
sajnos én is ezt hallom
nemrég történt:

hazaértek, lakás feltörve, feldúlva, minden érték eltünt, még a 2db baszottnagy síkképernyős TV is
nagypapám mondta nekik, hogy valószínűleg a hátsó kerítésen jöttek át, mert ott van 1 lyuk, nézzenek szét gyorsan arrafelé, mert 2 nagy TV-vel azért nem túl egyszerű közlekedni (arra a részre meg kocsival esélytelen behajtani)
neeeem, felesleges. biztos nincsenek már itt. helyszínelőket kell hívni, pár óra múlva megjönnek, helyszínelnek még pár órát, aztán dokumentálnak mindent, 1-2 hét és kiadnak kőrözést ismeretlen tettes ellen, stb stb, aztán " majd lesz valami "
5 perc múlva csörög a telefon, 2 házzal arébbi szomszéd, 2 TV-t talált a telek mögött, valszeg hallották a rendőröket és otthagyták a faszba és elszaladtak

hasonló élményeim voltak rendőrséggel kapcsolatban, mikor a 3 jómadár itt járt nálunk, felesleges volt az egész.
Member
Gold: 26.00
Sep 25 2016 12:08pm
Quote (llllllllllll @ 25 Sep 2016 18:37)
sajnos én is ezt hallom
nemrég történt:

Pesten alattam lako drogfuggo ram akarta rugni az ajtot. Hivtam a rendorseget, elmondtam mi tortenik eppen
Valasz: rajzoljuk korbe a labnyomot az ajton vagy mit akar?

Ki se jottek a gecik.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll