d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szakad-e A Jobbik?
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2.70
Apr 21 2016 03:11pm
Quote (Karan2_Returned @ Apr 21 2016 10:10pm)
Hát ezek is hülye faszok ... Egyébként, Teremtés könyve 19, amiben elpusztul Szodoma és Gomorra, ne remélem az lesz velük is. Ha valóban elolvasták volna a bibliát akkor láthatták volna hogy az az isten amiben ők hisznek (ahogy a méltán híres Richard Dawkins mondta) : Az Ószövetség Istenéről joggal mondhatjuk, hogy a létező összes
irodalmi mű legkellemetlenebb figurája, egy féltékenységére büszke,
kicsinyes, igazságtalan, megbocsátani képtelen hatalommániás,
bosszúvágyó, vérszomjas etnikai tisztogató, nőgyűlölő, homofóbi-ás,
rasszista gyermekgyilkos, népirtó, halálosztó, megalomániás,
szadomazochista, szeszélyes, rosszindulatú zsarnok. Mi, akiket
gyermekkorunk óta hozzászoktattak a viselt dolgaihoz, talán
mái-érzéketlenné váltunk a sok szörnyűség iránt.
Úgyhogy aki nem vette észre eddig hogy milyen istenbe hisynek, mint ezek a seggfejek akkor sajnálom őket ...

Member
Gold: 343.00
Apr 21 2016 03:11pm
Quote (Nerz8_Returned @ Apr 21 2016 09:05pm)
http://www.youtube.com/watch?v=scBBDeKaTQw

szerencsétlen biztos eléggé kilehet az apja miatt ha már jézushoz fordul

"..isten azt akarja, hogy ez az ország az övé legyen.."

vagy most az apjáról beszél?! :XD
Member
Gold: 1,630.69
Apr 21 2016 03:16pm
Quote (Senee @ Apr 21 2016 10:11pm)
szerencsétlen biztos eléggé kilehet az apja miatt ha már jézushoz fordul

"..isten azt akarja, hogy ez az ország az övé legyen.."

vagy most az apjáról beszél?! :XD

implying nem cserelnel vele helyet

vegtelen $$$ wowra kolara pizzara
Member
Gold: 206.00
Apr 21 2016 05:13pm
Quote (josheide @ Apr 21 2016 08:31pm)

na már csak ezért leszek jobbik voter :wub:

/hát bazmeg hol van ehhez egy vadai ági, dávid ibolyka vagy lendvai ildikó

This post was edited by Jancsipapa on Apr 21 2016 05:13pm
Member
Gold: 280.00
Apr 21 2016 07:37pm
Quote (lacketto @ Apr 21 2016 07:31pm)
Endre a Jóízű Kínai Étterem nevű kínaiban ebédelt a Hungária körúton. Szezámmagos-mézes csirkét evett rizzsel, ahogy mindig. Iszonyatosan sokat szedett neki a pultos lány (ahogy mindig), és az utolsó 5-6 falatot most is kénytelen volt otthagyni a tányérján (ahogy mindig), mert annyira tele lett a gyomra. Teljesen elnehezülve itta ki az utolsó kortyokat az ásványvizéből, és már felállni készült, de meglátta az ajándékba kapott szerencsesütit félig beszorulva a tányérja alá.

Ha már adták, megeszi, gondolta, ahogy mindig. Nem is az ízéért, inkább csak, hogy lássa, mit ír a cetli.

Kibontotta, feltörte, kihúzta. A cetlin az állt, hogy “IRTSD A SZAR ZSIDÓT”

Többször elolvasta a feliratot, de nem csalt a szeme, ez volt odaírva, magyarul. Furcsa, mert úgy emlékezett, hogy ezelőtt a szerencsesütikben csak német és angol mondatokat talált. Ellenőrizte a csomagolást: Glückskeks / Fortune Cookie, Made in EU. Ahogy mindig. Tutira Németországban gyártják ezeket. De akkor honnan ez a szöveg?

Endre hosszas vívódás után úgy döntött, szól a pultos lánynak, nehogy a végén kiderüljön, hogy csak meg akarta tréfálni valaki, de ő túl nyámnyila volt ahhoz is, hogy szóvá tegye ezt, és ezzel megölte a poént.

- Őőő, szia! Figyelj, nem tudom, hogy kinek kellene szólnom erről, de az volt a szerencsesütimben, hogy “Irtsd a szar zsidót”.

- Jaj, nem szabad elmondani! Akkor semmit nem ér!

- Figyelj, szerintem nem érted. Ebben a sütiben az volt az üzenet, hogy “Irtsd a szar zsidót”!

- Hát irtsd!

- De hát én nem vagyok antiszemita!

- Akkor ne irtsd. Nem kötelező. Ez csak egy szerencsesüti.

Quote (lacketto @ Apr 21 2016 07:31pm)
Endre a Jóízű Kínai Étterem nevű kínaiban ebédelt a Hungária körúton. Szezámmagos-mézes csirkét evett rizzsel, ahogy mindig. Iszonyatosan sokat szedett neki a pultos lány (ahogy mindig), és az utolsó 5-6 falatot most is kénytelen volt otthagyni a tányérján (ahogy mindig), mert annyira tele lett a gyomra. Teljesen elnehezülve itta ki az utolsó kortyokat az ásványvizéből, és már felállni készült, de meglátta az ajándékba kapott szerencsesütit félig beszorulva a tányérja alá.

Ha már adták, megeszi, gondolta, ahogy mindig. Nem is az ízéért, inkább csak, hogy lássa, mit ír a cetli.

Kibontotta, feltörte, kihúzta. A cetlin az állt, hogy “IRTSD A SZAR ZSIDÓT”

Többször elolvasta a feliratot, de nem csalt a szeme, ez volt odaírva, magyarul. Furcsa, mert úgy emlékezett, hogy ezelőtt a szerencsesütikben csak német és angol mondatokat talált. Ellenőrizte a csomagolást: Glückskeks / Fortune Cookie, Made in EU. Ahogy mindig. Tutira Németországban gyártják ezeket. De akkor honnan ez a szöveg?

Endre hosszas vívódás után úgy döntött, szól a pultos lánynak, nehogy a végén kiderüljön, hogy csak meg akarta tréfálni valaki, de ő túl nyámnyila volt ahhoz is, hogy szóvá tegye ezt, és ezzel megölte a poént.

- Őőő, szia! Figyelj, nem tudom, hogy kinek kellene szólnom erről, de az volt a szerencsesütimben, hogy “Irtsd a szar zsidót”.

- Jaj, nem szabad elmondani! Akkor semmit nem ér!

- Figyelj, szerintem nem érted. Ebben a sütiben az volt az üzenet, hogy “Irtsd a szar zsidót”!

- Hát irtsd!

- De hát én nem vagyok antiszemita!

- Akkor ne irtsd. Nem kötelező. Ez csak egy szerencsesüti.

Ez 8/8 kb loheren voltak ilyen kontentek, turulchanen fosta ki valaki?

Amugy temahoz hozzaszolva : En remenykedek benne hogy legalabb lesz egy kevesbe csak a szelsosegekkel foglalkozo ellenzek, ugyhogy igen. Remelem szakitanak es hogy neppart lesz a jobbik. Az hogy szavazzak rajuk az olyan messze van mint a diplomam, lehet sose jon el talan, de talan jo iranyba haladnak.

This post was edited by anyd on Apr 21 2016 07:41pm
Member
Gold: 5,390.00
Apr 22 2016 12:34am
Quote (anyd @ Apr 22 2016 02:37am)
Ez 8/8 kb loheren voltak ilyen kontentek, turulchanen fosta ki valaki?

Amugy temahoz hozzaszolva : En remenykedek benne hogy legalabb lesz egy kevesbe csak a szelsosegekkel foglalkozo ellenzek, ugyhogy igen. Remelem szakitanak es hogy neppart lesz a jobbik. Az hogy szavazzak rajuk az olyan messze van mint a diplomam, lehet sose jon el talan, de talan jo iranyba haladnak.

de ha szakad a jobbik, es lesz egy sima neppart belole, akkor miben fog kulonbozni az osszes tobbitol, azon kivul, hogy meg nem volt lehetoseguk lopni?
Member
Apr 22 2016 12:38am
Quote (jarabekg @ Apr 22 2016 07:34am)
de ha szakad a jobbik, es lesz egy sima neppart belole, akkor miben fog kulonbozni az osszes tobbitol, azon kivul, hogy meg nem volt lehetoseguk lopni?

Hogy mivel néppárt akar lenni, emiatt kormánykritikus lesz -> ellenzék -> jobb demokratikus irányítás, nem engedik lopni annyira pofátlanul a fideszt
Member
Gold: 5,390.00
Apr 22 2016 12:44am
Quote (anyd @ Apr 22 2016 07:38am)
Hogy mivel néppárt akar lenni, emiatt kormánykritikus lesz -> ellenzék -> jobb demokratikus irányítás, nem engedik lopni annyira pofátlanul a fideszt

nem tudom mennyit tudna változtatni az értékkészletén azért szakadás után
Member
Apr 22 2016 01:05am
Quote (jarabekg @ Apr 22 2016 07:44am)
nem tudom mennyit tudna változtatni az értékkészletén azért szakadás után

ha szavazókat akar akkor sokat
Member
Gold: 343.00
Apr 22 2016 03:38am
Quote (Jancsipapa @ Apr 21 2016 11:13pm)
na már csak ezért leszek jobbik voter :wub:

/hát bazmeg hol van ehhez egy vadai ági, dávid ibolyka vagy lendvai ildikó

sztem ágika>

itt olyan mint egy kis loli
h3h3

This post was edited by Senee on Apr 22 2016 03:40am
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll