d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ertekeld Az Uj Star Warst
Prev12345625Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 280.00
Jan 14 2016 03:25pm
4, nekem tul sablonos volt, kicsit feldobhattak volna
Member
Gold: 3,000.00
Jan 14 2016 03:26pm
Quote (Nerz8 @ Jan 14 2016 10:01pm)
szerintem amúgy viccen kívül jobb lett, mint a régi trilógiából bármelyik rész

a terminatorhoz kepest milyenre ertekelned?
Member
Gold: 1,694.20
Jan 14 2016 03:26pm
nem láttam még, viszont nemrég megnéztem az eredeti trilógiát, és kurva jó volt, ennyit régen röhögtem filmeken
Member
Gold: 2,751.03
Jan 14 2016 03:28pm
Quote (CyberPunk666 @ Jan 14 2016 10:34pm)
!!!SPOILER!!!

átlag filmnek kb 4-5 csillag lenne, de sw-nek ez egy kettes alá.

az ilyen magától megtanulja 2 perc alatt 3 .próbálkozásra használni az elmetrükköt, már-már sharknadói magasságokat verdes.

Egyszerűen nem voltak képesek egy felvezetést csinálni az egésznek, ostoba primitív TV-film szintű megoldásokkal volt tele a story. Nem tudnak mesélni, nem tudnak cselekményt építeni.
Amikor egy darab lázadó repcsike sorra szedi a birodalom legjobb gépeit, amiket olyanok vezetnek, akiket erre neveltek gyerekkoruktól...
A csaták ilyen 5v5 szintűek a birodalomk és a lázadók között. (leszarom, hogy első rend)
(veszteségeik a képernyőn nincsenek is, csak elmondják, a képen mindig ők szedik le az ellenséget)

Hívja a lézerkard mint a gyűrű a lotrban lol.

story 0/10 => (újrahasznosított és szarul megcsinált)
látvány 5/10 => (technikai háttér és profi stáb az volt, a fejétől bűzlik sajnos (szar rendezés, színészek, történet), az 5vs5 nagy csaták meg nevetségesek)
színészi játék 5/10 (ebből 4 pont a haj van a kocsidonnak köszönhető, a néger, a raj szörnyűek...)

inkonzisztencia 10/10 (a szörny csak a négert nem eszi meg hanem cipeli mindenfele (miért?), bár ezt mondjuk érthető, én se enném meg..., harmadikra magától megy az elmetrükk, a sérül kis python professzor nem csapja fához erővel a végén, mindenkinek egyből sikerül, amit még sosem csinált...))

Az a film egy rakás fos és simán kimondom, hogy akit ennyire nem zavarnak azok a fos ellentmondásos részek az csak valami ostoba lehet, aki csak nyeli a pofájába ömlő infókat, de értelmezni nem szokta.

Nem telt el 5 olyan perc az egészben, hogy ne lett volna valami nagyon Zs kategóriás Tv film szintű dolog a történetben.

A kibaszott 2 órát ellopták az életemből.

ez valami quote vagy cp írta?
Member
Gold: 0.00
Jan 14 2016 03:30pm
egy erős 3ast adnék rá

néha nagyon seggbebaszta az eredeti trilógiát
Member
Gold: 80.00
Jan 14 2016 03:39pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 14 Jan 2016 22:28)
ez valami quote vagy cp írta?

cp
Member
Gold: 2,105.00
Jan 14 2016 03:51pm
Quote (Nerz8 @ Jan 14 2016 10:01pm)
szerintem amúgy viccen kívül jobb lett, mint a régi trilógiából bármelyik rész

Kb egy szinten vannak imo , ok hogy fasza az eredeti triologia, de az nagyon felbasz hogy mindenki azzal eliteskedik , hogy original trilogy igy meg ugy
Member
Gold: 710.00
Jan 14 2016 03:56pm
Quote (DankMemes @ 14 Jan 2016 23:51)
Kb egy szinten vannak imo , ok hogy fasza az eredeti triologia, de az nagyon felbasz hogy mindenki azzal eliteskedik , hogy original trilogy igy meg ugy

de azért tényleg azok a legjobb sw filmek XD
Member
Gold: 33,265.80
Jan 14 2016 03:59pm
Quote (DankMemes @ 14 Jan 2016 22:51)

Ha en most lemasolnam Shakespeare valamelyik klasszikus dramajat, ugy, hogy raknek bele egy feket, egy Marey Suet, es minden kicsit nagyobb meg akciodusabb lenne, attol meg nem lennek vele egyszinten.

Latvanyvilagra lehet sikerult elkapniuk a dolgot, es ha nem masoltak volna annyi mindent akkor lehetne egy 6 vagy talan meg 7 is ez, de nem.

Igy, hogy ez egy folytatas, igy rengeteget elvesznek ezek a dolgok belole.

Egyszeruen tul kemenyen probaltak minden 3. percben visszakacsintani az eredeti trilogiara, de nem intelligensen, hanem iszonyat direktbe lemasolvan azt.

Ami pedig Star Wars leven nagyon fajt, hogy felrugtak sok loret, es eltoroltek egy csomo kanon-tortenetet hogy ez az otlettelen fos lehessen a 7. resz.
Member
Gold: 11,943.00
Jan 14 2016 04:12pm
Quote (CyberPunk666 @ 14 Jan 2016 21:34)
!!!SPOILER!!!

átlag filmnek kb 4-5 csillag lenne, de sw-nek ez egy kettes alá.

az ilyen magától megtanulja 2 perc alatt 3 .próbálkozásra használni az elmetrükköt, már-már sharknadói magasságokat verdes.

Egyszerűen nem voltak képesek egy felvezetést csinálni az egésznek, ostoba primitív TV-film szintű megoldásokkal volt tele a story. Nem tudnak mesélni, nem tudnak cselekményt építeni.
Amikor egy darab lázadó repcsike sorra szedi a birodalom legjobb gépeit, amiket olyanok vezetnek, akiket erre neveltek gyerekkoruktól...
A csaták ilyen 5v5 szintűek a birodalomk és a lázadók között. (leszarom, hogy első rend)
(veszteségeik a képernyőn nincsenek is, csak elmondják, a képen mindig ők szedik le az ellenséget)

Hívja a lézerkard mint a gyűrű a lotrban lol.

story 0/10 => (újrahasznosított és szarul megcsinált)
látvány 5/10 => (technikai háttér és profi stáb az volt, a fejétől bűzlik sajnos (szar rendezés, színészek, történet), az 5vs5 nagy csaták meg nevetségesek)
színészi játék 5/10 (ebből 4 pont a haj van a kocsidonnak köszönhető, a néger, a raj szörnyűek...)

inkonzisztencia 10/10 (a szörny csak a négert nem eszi meg hanem cipeli mindenfele (miért?), bár ezt mondjuk érthető, én se enném meg..., harmadikra magától megy az elmetrükk, a sérül kis python professzor nem csapja fához erővel a végén, mindenkinek egyből sikerül, amit még sosem csinált...))

Az a film egy rakás fos és simán kimondom, hogy akit ennyire nem zavarnak azok a fos ellentmondásos részek az csak valami ostoba lehet, aki csak nyeli a pofájába ömlő infókat, de értelmezni nem szokta.

Nem telt el 5 olyan perc az egészben, hogy ne lett volna valami nagyon Zs kategóriás Tv film szintű dolog a történetben.

A kibaszott 2 órát ellopták az életemből.

milyen ellentmondasok? max. idaig megmagyarazatlan szalak vannak, amikre meg van 2 resz, hogy kibontsak.

"egy darab lázadó repcsike sorra szedi a birodalom legjobb gépeit, amiket olyanok vezetnek, akiket erre neveltek gyerekkoruktól"

-mert az ellenfel pilotait nem erre neveltek gyerekkoruktol? tudnam, honnan jutnak eszedbe ilyenek, szerinted kamionsoforoket ultetnek x-wingbe az ellenallasnal? teszem hozza, korulbelul nyolcvanhetszer mondjak el a filmben, hogy poe pont a legjobb pilotaja az egesz ellenallo flottanak

arrol nem is beszelve, hogy a film kb az elso fegyveres konfliktusok egyiket mutatja meg, az egesz elso rend a film elott nemreg kerult elo a peremvidekrol, szoval nem eppen harcedzett veteranok alkotjak.

az, hogy szerinted ostoba, megin no comment, ennyi erovel en meg mondhatom azt, hogy szerintem az ertelmi fogyatekos, akit nem zavarna, hogy egy rathtar megeszik 3-4 embert, es meg mindig nincs jollakva utana

en ertem, hogy te szakerto vagy a kitalalt urlenyek fiziologiajaban meg viselkedestudomanyaban, de sajnos vannak meg olyan nyomorult emberek is a foldon, akik pl. elhiszik, hogy egy most szabadult lenynek eleg egyszerre x zsakmanyallatot megennie, a maradekot meg magaval viszi a feszkebe/odvaba/akarhova -- vagy akarmi mas magyarazatot

"lazadoknak nem voltak vesztesegeik" - kapasbol emlekszem 2 xwingre, akiket kilottek, elpusztult valami 5 bolygojuk, meghalt han, etc. + meg mindig pont az ellenallas mogott all olyan vezerkar + katonak, akik az elozo haboruban is harcoltak, ilyen szempontbol az elso rend sokkal kepzetlenebb, hiaba hasonlit a birodalomra

nekem annyi jon le az egesz vergodesedbol, hogy a seggedbol rangatsz elo dolgokat, aztan hoborogsz, hogy ahhoz kepest mashogy tortent a filmben, ami amugy meg van magyarazva/meg nincs, de teljesen elkepzelheto

kozben meg meg le is ostobazol mindenkit, aki egy kicsit is nyitott szemmel nezi a filmet, vagy odafigyel a reszletekre, neadjisten utanaolvas a hatterenek

az ertekeleseiddel se lehet mit kezdeni, a te szubjektiv idiota velemenyed, az, hogy pl 5/10et adsz a szineszi jatekra, maximum teged minosit meg a hozzaertesedet a filmekhez. azon kivul, hogy te nem szereted a feketeket, ertelmes hozzafuznivalod nem volt ehhez se, de biztos veletlenul kaptak altanosan teljesen jo kritikakat a szineszek, csak szerinted szarok

Quote (CyberPunk666 @ 14 Jan 2016 21:52)
Ne nézze meg senki még ingyen se, az időt sem éri meg, inkább verjétek ki, csajozzatok a móriczon vagy nem tudom. Ennél csak jobb lehet.

az első része annak is messze felülmúlta ezt, egy filmnek ugyanis önmagában is meg kell állnia. A lotr bármelyik része önmagában is megállta a helyét.

Már ott szépen építve volt luke karaktere és az egész jediség történet.

Itt meg ray 3. próbára elmetrükközik és fénykardol valaki ellen, aki jediképzőbe is járt.

es te egyebkent honnan veszed, hogy "ray" nem jart jedikepzobe? egyik legelterjedtebb teoria, hogy pont luke lanya es a sajat jedinovendekei kozul menekitette ki + hagyta ott a jakkun

luke meg fel oranyi force training utan urrepulot emelgetett ki a mocsarbol, az mennyivel jobb? az, hogy tizeneveket kell tanulni a jediknek, az elozmenytrilogia talalta ki, de ha azt veszed canonnak, akkor luke ugyanugy 10/10 baromsag, nem?

luke "karaktere" rey-ehez, finnehez, de foleg kylo renehez kepest nulla, az elso reszben annyit tudott felmutatni, hogy kamaszkoraban ra lett parancsolva, hogy uljon otthon a seggen, ezert az elso adando alkalommal rohant hercegnot menteni. total egydimenzios volt a 2. resz vegeig kb, en fel nem fogom, hogy azon mit lehet isteniteni.

---

en star wars rajongoi szemmel egy 8ast adok ra siman, akit nem ragadtak el a feelek kozben, annak nyilvan nem tetszik annyira, de a cinematography kb hibatlan, maga a film tempoja is (talan egy kicsit tul akciodus volt, nem volt benne ilyen "luke bamul a napba" pillanat, ami jo lett volna)

latvanyt meg zeneket sok kritika nem hiszem, hogy erheti, a 3-4 foszereplo jateka teljesen jo volt + harrison ford szerintem kiemelkedo volt megint

ami nem tetszett, az nyilvan az, hogy total ramentek arra, hogy visszacsalogassak a moziba a regi rajongokat, ezert volt par elem, amit egy az egyben atvettek a regebbi reszekbol (sivatagos bolygo, szuperhalalcsillag, apa-gyerek vonal, etc), igy a sztori eleg sablonos lett

ha a kovetkezo reszben tenyleg tovabbviszik a sajat tortenetuket, akkor majd a trilogia egeszet nezve ez szerintem bocsanatos bun lesz, de ha az is ilyen lesz, nyilvan nem ulok be a harmadik reszre nagyon en se.

rey egyelore elegge mary sue karakter, de MEG annyira nem veszesen (csak amennyire kb minden jedi a star wars univerzumban + meg egy kicsit)

amit ruhelltem, az amikor kyloval parbajozik, es "eszebe jut" az ero, es kb. fel percig csukott szemmel medital, mikozben a fejetol 15 centire van kylo fenykardja, az mar nagyon sok volt nekem. meg volt meg valami, ami nagyon nem tetszett, de nem jut eszembe hirtelen.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345625Next
Add Reply New Topic New Poll