Quote (josheide @ 9 Sep 2015 22:46)
A barna borcipod szep, elegans (hol vetted?)
A feketen azok a csikok viszont nagyon nem teszenek.
Amugy rolad amennyire a forum alapjan ismerlek pont valami ilyesmi osszeallitast kepzeltem el. Kicsit szabadidos, kicsit elegans.
Nem tudom a bolt nevet, random borcipo bolt volt, talan a Lurdyban? Meg 2,5-3 eve kb. Mar nincs meg a bolt. De sztem Deichman es hasonlokban is lehet ilyen stilusut kapni.
Y, amugy tetszett, csak sajna az orrat 'lerugtam' a nyaron, pedig meg birta, mashol nem volt a borfelulet hibas, viszont ott egybol osszekarcolodott emiatt.
Borapoloval, telen meg impregnaloval kentem rendszeresen es sokaig birta igy nagyon.Meg ilyen 'natur fenyu' mas cipoapolo cuccokkal. Egy telet vegigrohangaltam benne pesten, ahhoz kepes viszont meg igy is jo allapotban van relative.
A feketet le fogom cserelni, meg kb 2 vizsgaidoszakkal ezelott vettem, (lehet 3?) akkor baromi kenyelmes volt, nap mint nap abban jarkaltam, aztan felevig nem kellett sehova felvennem, aztan felvettem, es allasinterjura menet ugy szetbaszta a labam, hogy verzett a sarkam/bokam kb 2-3 cm szeles sebekbol... Amugy eloszor en is olyat akartam (marmint sima-egybe az egesz orr), mint pl a barnanal, de ez a minimal 'tores' egesz jol mutat. Bar most mar mindegy, Egesz jo allapotba van megkerdezek 1-2 ismerost, meg probaljak fel, hatha el tudom adni. Mas nem felkurom jofogasra.
This post was edited by Baleee on Sep 9 2015 03:49pm