Quote (Anarkin @ 23 Jun 2015 15:31)
os-ben nem tudod átállítani magyarra a billentyűket?
sose probaltam, de akkor meg idegesitene, hogy nem az van a keycapre irva, mint amit ir, ha lenyomom (attol eltekintve, hogy kb sose nezek a billentyuzetre gepeles kozben

)
Quote (SummertimeClothes @ 23 Jun 2015 15:30)
nekem amugy ss 6gv2 van, a switcheket szeretem (bar mar nem is tudom, milyen a rubberdome kb, mert hozzaszoktam, mas fajta mechanicalt meg sose volt szerencsem hasznalni), meg a kialakitasat etc
VISZONT
ugy van reklamozva hogy ultra strapabiro etc, ennek ellenere egy ideje kurvara kilazult egy csomo billentyu, ha esetleg epp rabaszok egyet okollel, nehany tuti kirepul, meg igy nehany f-billentyut meg a numpad -t pl csak igy egy mutatoujjal ki tudok lokni, ha fentrol elkezdem huzni, eleg kiabrandito
miert baszol ra okollel a billentyuzetre
amugy az kb ugyanaz, mint az enyem, csak az enyemnek van csuklotamasza
nekem az insert gomb esik ki allandoan, de halistennek pont leszarom, mert sose hasznalom
de ettol eltekintve tokeletes, csak a keycapek fenyesednek/kopnak kicsit igy 2 ev utan, ami idegesit (ja meg nehany betut duplan ir leuteskor NEHA, de azon meg, gondolom, segitene, ha kipucolnam)
az a guide meg biztos jo, csak ha magyart akarsz, akkor igy 3 darab opcio van, es annyi